Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Man Uit Nieuwpoort Niet Zo Discreet Als Hij Denkt.

Man Uit Nieuwpoort Niet Zo Discreet Als Hij Denkt.


Man Met Zwetende Testicles Niet Zo Discreet Als Hij Denkt.

Man Met Zwetende Testicles Niet Zo Discreet Als Hij Denkt.

Nieuwpoortenaar Jan Vandecasteele was vanochtend gespot toen hij zijn testikels was aan het aan te passen, terwijl op een boodschap expeditie met zijn vrouw .

Het incident deed zich voor in de rij voor de broodsnijmachine in zijn plaatselijke Lidl en ondanks Mr. Vandecasteele’s pogingen om zijn hand the verbergen, zijn actie werd getuigd bij iedereen in de winkel .

Er wordt aangenomen dat het recente warm and vochtig weer in combinatie met een slecht passende onderbroek veroorzaakte zijn 45 -jarige penis en ballen te kleven aan de binnenkant van zijn bovenbeen , waarbij de heer Vandecasteele was genoodzaakt om zijn hele genitaliën te bewegen van rechts naar links en van boven naar beneden om een zekere mate van verlichting te bereiken .

De lichte aanpassing werd uitgevoerd op een wijze die werd verondersteld discreet te zijn , maar werd gespot door letterlijk iedereen, ook door Waalse immigrant en de huidige Lidl Assistent Manager Lucielle Vergught .

“Ik was het stapelen van een rek met Kinder chocolade en Haribo wanneer de mens begint in de rij voor broodsnijmachine ” zei de 46 jaar oude immigrant van Namen/Namur.

Ik zie de mens als hij te maken scoop hand eronder ballen en op en rond , dan onder weer balletjes bij op en neer beweging. Terwijl hij wacht op brood machine , hij zijn ballen herschikken misschien vijf of zes keer . Iedereen ziet hem doen , maar hij doen alsof om te kijken naar de prijzen van granen , terwijl fluitend ” .zei de Waalse Lucielle Vergught in het Nieuwpoortse dialect

Naast Lucielle Vergught, .de ‘testes’ aanpassing werd gespot door de vijf anderen in het brood lijn , de bewaker , de mensen verderop in de gang bij de afdeling fruit and groenten en M. Vandecasteele zijn vrouw Sabrina , die haar man zeer kwaad aankeek voor zijn gebrek aan discretie.

Nadien Mr Vandecasteele ging toen zichzelf meerdere malen aanpassen tijdens de shopping trip , inclusief meerdere scrotum herschikkingen in het midden gangpad met de grasmaaiers en de computerapparatuur , tijdens het rondneuzen in de chips en versnaperingen rijen, en tijdens het inpakken van zijn aankopen bij het raam naast de kassa.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd