Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Nieuwpoort : Vader Trots Op Luiers Van Pasgeboren Zoon

Nieuwpoort : Vader Trots Op Luiers Van Pasgeboren Zoon


Vader Trots Op Pasgeboren ZoontjeNieuwpoort NIEUWE vader Johan Catteeuw uit Nieuwpoort heeft zich opengesteld aan Nieuwpoort Nieuws over zijn geheime bewondering voor de pure gruwel van de vuile luiers van zijn babyzoon en verklaaarde dat ze hem in ‘meer dan één oog tranen brengen’…

Johan en zijn vrouw Charlotte verwelkomden hun nieuw kindje Thomas in hun leven 6 weken geleden, en het ongetrouwde paar uit Nieuwpoort heeft trots toegegeven dat ze volkomen in de wolken zijn met hun eerstgeboren kind.

Maar terwijl Moeder Charlotte het meest houdt van baby’s zachte huid en hoe lekker hij ruikt als hij net uit het bad komt, Papa Johan deelde vertrouwelijk mee dat hij het meest trots is op zijn zoon wanneer hij een luier verandert, die op de één of andere wijze nog gruwelijker en smeriger is dan de vorige.

Lees Ook

Tijger Ontsnapt Uit Penthouse Appartement In Nieuwpoort Bad

19 Jarige Jongeman uit Oostende Veilt Zijn Maagdelijkheid

¨Maar Charlotte blijft maar foto’s maken van Thomas om op Facebook te zetten en hij ziet er schattig uit … Ik stuur Whatsapps naar mijn vrienden van zijn luiers en stoelgang waarvan ik trots op mezelf zou zijn,” straalde de vader van één, en liet ons foto’s zien van luiers met enorme hopen of stront op zijn Iphone .

“Kijk eens naar die foto, kun je je voorstellen dat dat allemaal uit een zes weken oud kindje kwam? En laat me je vertellen, een foto doet echt geen recht aan de geur van dit ding. We moesten elk raam in huis openen.
Thomas lijkt veel meer op de familie van Charlottes dan op de mijne, dus ik voelde me een beetje buitengesloten in de eerste weken na Thomas geboren was … maar toen ik die stronthopen en rivieren van diaree zag die uit hem kwamen, wist ik zeker dat ik de vader was.¨

Johan bood Nieuwpoort Nieuws een ervaring uit de eerste hand aan als we bereid waren om te wachten toen Thomas ‘er eentje brouwde’, maar we weigerden beleefd.