Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuwpoort: Alleenstaande Moeder Maakt 384 Pannekoeken Voor Vette Dinsdag !

Nieuwpoort: Alleenstaande Moeder Maakt 384 Pannekoeken Voor Vette Dinsdag !


Moeder Uit Nieuwpoort Maakt 384 Pannekoeken In 'tGeval Dat Er Nie Genoeg Zyn

Alleenstaande Moeder Uit Nieuwpoort Maakt 384 Pannekoeken

Nieuwpoort.  Een  Moeder uit Nieuwpoort, West Vlaanderen, heeft vandaag besloten om 384 pannekoeken te bakken voor haar twee kinderen, Mathias (5) en Elsje ( 6). in het geval dat er niet genoeg pannekoeken zouden zijn.

Zoals het een goede katholiek uit Nieuwpoort betaamt, Monique Vanneuville uit de Stuiverstraat in Nieuwpoort kwam tot het besluit om pannekoeken te bakken voor haar twee kinderen deze morgen rond 8 uur na ze ontdekte dat vandaag Vette Dinsdag is en de laatste dag van Carnaval.

Monique,(25) een alleenstaande moeder uit Nieuwpoort en minnares van velen , brak rond 14.00 uur deze namiddag uit in zweet en de angstgevoelens overmeesterden haar toen ze herinnerde dat ze de bijbehorende Nutella, suiker, en vruchtenconfituur vergeten had toen ze haar boodshappen deed in de Lidl deze morgen.

Lees ook op Nieuwpoort Nieuws: Nieuwpoorts Meisje Heeft Nieuwe Relatie, net in tijd voor Valentijnsdag

Een woordvoerder van Lidl Nieuwpoort deelde deze morgen met Nieuwpoort Nieuws mee dat er inderdaad een vrouw aanwezig was in de supermarkt die ontzettend stressed bleek te zijn daar ze constant rekensommetjes aan het maken was om de correcte hoeveelheid bloem, eieren, melk te berekenen.

Het verbaast mij niets, aldus de Lidl manager , op dagen zoals vandaag zou je een boodschaplijstje klaar hebben om te voorkomen dat je iets vergeet en later terug moet komen… ‘tis haar eigen fout...ze vroeg zelfs aan verscheidene klanten of 384 pannekoeken genoeg zouden zijn en aan andere klanten vroeg ze recepten….

Het is nog niet geweten hoeveel pannekoeken Mathias en Elsje zullen eten vandaag, maar volgens een anonieme bron uit de Stuiverstraat hebben de twee kleutertjes geen honger omdat de vriendin van Papa al pannekoeken gebakken.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen..