Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuwpoort Nieuws Gids Over De Gevaren Van Off-Line Dating !

Nieuwpoort Nieuws Gids Over De Gevaren Van Off-Line Dating !


Nieuwpoort Nieuws Gids Over De Gevaren Van Off-Line Dating !

Nieuwpoort Nieuws Gids Over De Gevaren Van Off-Line Dating !

Nieuwpoort nieuws heeft onlangs gehoord van een zorgwekkende trend onder mannen en vrouwen die proberen zonder de hulp van smartphone apps of dating websites romance en liefde te vinden.

Deze nieuwe en gevaarlijke rage raast nu door het ganse land en is bekend onder de schijnbaar onschuldige naam van ‘Offline Dating‘.

Nieuwpoort Nieuws sprak met een aantal deelnemers van deze zorgwekkende trend dat niets te doen heeft met smartphone apps die eisen dat u eindeloos naakte foto’s van jezelf upload.

“Nou, ik weet offline dating heeft de reputatie dat het voor freaks en perverse mensen is, maar een vriend moedigde me aan om deel te nemen,” verklaarde de 19-jarige student Sarah Verbeecke, een oude Tinder gebruikster, “zodra je over het stigma bent kan het daadwerkelijk leiden tot duurzame relaties”.

Sarah gaf toe dat haar ouders erg bezorgd waren. “Mijn Mama was mentaal, ze kon niet geloven dat ik het in mijn hoofd zou halen om naar een bar of cafe te gaan en proberen om een man te ontmoeten zonder eerst een lul-pic op Snapchat van hem te zien”.

Terwijl de populariteit van offline dating’s groeit, het stigma blijft en wordt ondersteund door een aantal onthutsende feiten.

Nieuwpoort Nieuws kan onthullen dat mannen en vrouwen die vaak daten offline, kunnen zich verplicht voelen om lastige gesprekken over wat word verondersteld en genoemd is ‘blind dates’ te houden.

Deze gesprekken kunnen leiden tot maar liefst 40 seconden van ondraaglijke stilte, enkel onderbroken door een zenuwachtige lach of een zinloze opmerking over het weer.

Een vroege adaptor van de offline dating wereld was Karel Beernaerdt, uit Veurne.

Ik had Tinder en een paar andere apps geprobeerd, maar na een poosje begon het me te vervelen en ik realiseerde dat ik een verandering nodig had na het downloaden van de Growler app”, zegt Karel, zinspelend op de populaire app Growler die het mogelijk maakt voor mannen om te prooien voor foto’s van vrouwen -en vice versa- in hun omgeving te zien, uitsluitend gebaseerd op foto’s van hun vagina of penis.

Ondanks de veilige, respectvolle en vertrouwde omgeving van Online Dating, duizenden mensen moeten nog steeds de onzekere stappen nemen in de duistere wereld van Offline Dating.

Ik ging joggen een paar dagen geleden en een man die ook jogde, draaide zijn hoofd toen hij mij passeerde en vroeg mij of ik misschien wilde een kopje koffie drinken met hem later in de dag.

Het was heel charmant, maar mijn vrienden zeiden dat ik gek ben, ze waren bang dat ik niet eerst 4 van 5 zijn beste foto’s op Tinder gezien had, “legde Kathleen Tytgat uit.

Ondanks de negativiteit van haar vrienden, Kathleen’s date blijkt een succesverhaal te zijn in de gore wereld van Offline Dating aangezien haar avondje uit met jogger Luc bleek ‘goed’ te zijn.

Als u nog steeds niet bent afgeschrikt door de verdorven wereld van Offline Dating, Nieuwpoort Nieuws heeft enkele richtlijnen (onlangs door de regering overgenomen) samengesteld voor u:

1 – Bij het ontmoeten van een individu, blijf beleefd aandringen dat alle gesprekken gedurende de Offline Date worden uitgevoerd door middel van Snapchat.

2 – Zorg ervoor dat u zo veel als 40 vrienden meeneemt in het geval dat uw Offline Date blijkt precies hetzelfde er uit te zien als op zijn/haar foto.

3 – Als de bar, cafe of restaurant geen ideale verlichting heeft voor het nemen van (mogelijke) selfies, verlaat onmiddellijk de plaats.

4 – Controleer voor afgelegen rustige hoekjes op je date-locatie die een ideale plek kunnen zijn waar u in staat zal zijn om uw penis of borsten aan je date te tonen.

5 – Dring aan op pauzes met een tien min interval. Hierdoor krijgt u de kans om een foto van de persoon te nemen en op te loaden naar de sociale media zoals Facebook met genoeg tijd over voor u om op te komen met een bijhorend commentaar.