Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?

Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?


Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?

Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?

Nieuwpoort Nieuws ‘ correspondent voor politiek en traditionele christelijke waarden Ann Tropaert behandelt een dringende kwestie in verband met het burgemeester en CDV-leiderschap in Nieuwpoort en stelt de moeilijke vragen.

ALS HET burgemeesterschap een competitie lijkt te zijn tussen twee mannen; schepen Vandecasteele en burgemeester Vanden Broucke, knaagt misschien het publiek dan ook aan dezelfde vraag die ik me stel?

Er is echter nooit een beter moment om openhartig te zijn en dit dilemma te ontrafelen, dit is de volgende burgemeester van Nieuwpoort waar we het over hebben en er zijn geen woorden te kort voor.
Er is een olifant in de kamer en de kiezers, waaronder velen zelfs aarzelen om hun aandacht te vestigen op het zeer duidelijke verschil tussen de kandidaten, zijn bezorgd.

Het debat moet gehouden worden; Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?

Elke man verliest haar en elke man maakt zich zorgen om kaal worden. En daarna maakt elke man zich zorgen dat ‘ie doordat ‘ie zich zorgen maakt kaal wordt.

In vergelijking met Vanden Broucke’s mooie haartooi, kun je bepaalde mensen niet blamen als ze vinden dat hij een meer charismatische persona heeft door het feit dat zijn hoofd 100% bedekt is met haar. Hij is zoals de meeste onder ons; hij heeft de normale hoeveelheid shampoo en conditioner nodig, de man maakt nu en dan gebruik van normale haargel, gaat vaker naar de kapper waar hij meer ‘de gewone man van de straat‘ ontmoet en zich bewust kan worden van hun dagelijkse problemen en brengt daardoor ook meer financiële meerwaarde toe tot de lokale economie .

Kunnen we echt hetzelfde zeggen van shepen Vandecasteele? We nemen troost in de norm en onze waarden.

Kijk, er is niets mis met voortijdig kaal te zijn, sommige van mijn vrienden worden kaal en ik heb een broer die kaal is, maar aub, zeg dit niet tegen mijn tante. En voor degenen die suggereren dat Vandecasteele een beetje kaal wordt,  het is niet hetzelfde en je weet het.

Lees ook:Wij wonen hier al 40 Jaar…” : Wonen aan de kust als een Aangespoelde..

En zeker, mensen zullen zeggen ‘niet zo snel! we hadden er al ééntje eerder’! Maar Crabbe telt niet, hij had zijn haar bijna volledig verloren bij zijn ambtsaanvaarding op een gepaste leeftijd, hij probeerde nooit om het te verbergen of te vermommen. Vandecasteele hangt nog steeds vast aan de laatste follikels dat zijn hoofdhuid hem biedt.
Maar wil je echt dat Vandecasteele naar officiële afspraken en funkties gaat met dat kapsel waar hij handen moet schudden en poseert voor fotos als hij ooit burgemeester wordt? I don’t think so!!!

We hebben een lange weg afgelegd die niet zonder hobbels was in Nieuwpoort, de stad is nu een boeiende stad gedurende de weekends als de zon schijnt en gedurende de vakantieperiodes-ook als de zon schijnt-, maar we mogen niet ontsnappen aan het feit dat de vraag gesteld moet worden; Is Nieuwpoort klaar voor een niet-traditioneel-harige man als burgemeester?

Ik suggereer niet dat ik het definitieve antwoord heb, en dat is niet het punt, ik ben hier alleen om deze vraag in een gespreksonderwerp te veranderen. Het is duidelijk dat veel mensen, voornamelijk plattelandskiezers en NVA/VB aanhangers, ongetwijfeld zullen zeggen dat ‘als iemands eigen haar niet op zijn kop kan staan, kan hij dan vertrouwbaar zijn?’