Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Ik vlieg beter wanneer ik gedronken heb! – Piloot Tom Verstraete uit Nieuwpoort Bad

Ik vlieg beter wanneer ik gedronken heb! – Piloot Tom Verstraete uit Nieuwpoort Bad


Piloot Tom Verstraete uit Nieuwpoort Bad

Piloot Tom Verstraete uit Nieuwpoort Bad

Als onderdeel van onze reeks UW OPINIE geven we een platform aan diegenen die het eigenlijk niet echt verdienen. Deze week is het de beurt aan piloot en volledig functionerende alcoholist, Tom Verstraete uit Nieuwpoort Bad.

Ik vermoed dat de grootste misvatting mensen hebben over vliegen met een Boeing 747 is dat het eigenlijk moeilijk is. Wel, Het is niet. Ik zou dit in mijn slaap kunnen doen, en heb dit op verschillende gelegenheden gedaan. Jaja, er zijn honderden knoppen, hendels en nog kleinere knopjes  in de cockpit, maar om eerlijk te zijn, de meeste piloten hebben geen flauw idee wat de meeste van die knopjes bedoelen of wat hun funktie eigenlijk is..
Daarom hebben we co-piloten, vers van de pilootschool, die zich deze rotzooi herinneren. Het is eigenlijk best hilarisch als je erover nadenkt.

De waarheid is dat computers en grondbedieningsapparatuur het meeste werk doen, dus langeafstandsvluchten kunnen erg saai zijn. Dat is waarom Vodka, Gin of Whisky onze favoriete drank is . Niet alleen maakt het de 9-uur durende tocht over de Atlantische Oceaan een stuk korter dan het lijkt, het lijkt er zelfs ook op dat ik een stuk beter kan vliegen wanneer ik een paar whiskietjes gedronken heb. Ik heb nog niet één keer gecrasht …. Dat is goed. toch?

Lees OokDagelijks Alcohol Drinken Vermindert het Risico van Oud te worden met 70%

Luister naar Radio Nieuwpoort Nieuws

Drinken ontspant me, vooral Scotch. Het helpt echt om die 400 vreemde mensen in de passagierscabine uit mijn gedachten te zetten. Ik kan me niet voorstellen dat ik met dit ding zou vliegen als ik hun domme, bezorgde gezichten in de achteruikijkspiegel kon zien terwijl ik een fles Johnny Walker achterover sla.

Mensen zijn de laatste tijd zo empatisch en zouden waarschijnlijk niet begrijpen waarom een ​​piloot van mijn kaliber zou drinken en vliegen.

Maar pas op, begrijp mij niet verkeerd, hé ventje, ik zeg niet dat drinken én vliegen voor iedereen is. Sommige piloten zijn er vreselijk slecht in. Maar het kalmmert me ​​zeker tijdens het opstijgen en landen, en wanneer ik eigenlijk iets moet doen. Dit geldt ook voor turbulentie; het is altijd goed om dronken te zijn tijdens turbulentie. Hoe zou ik anders kalm kunnen blijven als ik tegen passagiers praat over de intercom? Shit, als ik nuchter was al die keren dat ik door turbulenties moest vliegen, dan zou ik waarschijnlijk uit het vliegtuig gesprongen hebben met een parachute jaren geleden. Fuck, je moet eigenlijk dronken zijn om dit soort van werk te doen.

Het enigste dat ik wil zeggen tegen mensen is; beoordeel mij en andere piloten die graag dronken vliegen niet. Vertrouw ons. We hebben dit allemaal onder controle.