Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuwpoort : 74-Jarige Kan Niet Geloven Hoe Mooi Het Weer Is !

Nieuwpoort : 74-Jarige Kan Niet Geloven Hoe Mooi Het Weer Is !


Madeleine Vansteenbaecke, Het mooie weer is niet te geloven!

Madeleine Vansteenbaecke : ’t Is niet te geloven hoe mooi het weer is!!

“Ik Kan Het Niet Geloven!”

Een vierenzeventige vrouw uit de Recollettenstraat in Nieuwpoort, Madeleine Vansteenbaecke (74), heeft vandaag meegedeeld met Nieuwpoort Nieuws dat ze het mooie en zonnige weer dat de Vlaamse kust teistert niet kan geloven.

Madeleine Vansteenbaecke, die getrouwd is met George vanuit de Kokstraat, zei dat ze het niet kon geloven hoe mooi het weer was en dat het net alsof zomer was en dat ze haar zomerjasje zou moeten aangetrokken hebben vooraleer  ze haar huis verliet om boodschappen te doen.

Ik kan het niet geloven hoe mooi het weer is, zei ze toen ze binnenkwam in onze bakkerij” deelde verkoopster Chantal mee met NN. “En terwijl ze wachtte om bediend te worden zei ze ook tegen andere klanten dat ze het niet kon geloven hoe mooi het weer was en toen  ze de bakkerij verliet zei ze ook tegen een paar voorbijgangers ;’Ik kan het niet geloven dat we zulk mooi weer hebben.

Naar aanleiding van de opmerkingen, de gezinsleden van Mevr Vansteenbaecke, vrienden en inwoners van Nieuwpoort, vrezen  nu dat de 74-jarige nu niets meer gelooft.

“Vorige week kon ze het ook niet geloven hoe laat het was toen ze vroeg hoe laat het was.. Ik antwoordde dat het bijna vijf uur was en mijn zus Kathie zei dat moeder zou gezworen hebben dat vrijdag zaterdag was.. ook dat kon ze niet geloven.”

“En gisteren waren we in een restaurant; ze kon het ook niet geloven hoe lekker de zeetongetjes waren..Kortom, het is niet te geloven dat ze niet kan geloven dat het weer zo mooi is.”

Lees Ook “Wij wonen hier al 40 Jaar…” : Leven In Nieuwpoort als een Aangespoelde..

De familie Vansteenbaecke vreest nu voor het ergste en gelooft dat Madeleine misschien het slachtoffer is van OTS (Ongelovige Thomas Syndroom), een aandoening die zich random manifesteert met als symptoon  dat iemand dingen in het algemeen moeilijk te geloven vindt.

Echtgenoot George bevestigde aan NN dat er helemaal niks verkeerd is met zijn vrouw van 40 jaar en dat ze gewoon  de laatste 15 jaar teveel naar de muziek van Hans Van Seggelen luistert:

“Ik heb voor haar verjaardag twee weken geleden illegaal een CD gedownload van het interweb … de album ‘Gouden Tulpen Collectie nr 3’ … als verjaarsdagcadeau!”

“Ik kon natuurlijk ook een compleet album van Hans Van Seggelen downloaden voor haar verjaardag, maar ik hou niet zoveel van Hans, maar Madeleine wel. Het is daarom dat ik besloot om de Gouden Tulpen collectie nr 3 te downloaden aangezien er daar maar één liedje van Hans  -‘Ik kan het niet geloven ‘-  op staat. Mijn vrouw is echt een fan van Hans Van Seggelen en ze houdt van dat liedje ‘Ik kan het niet geloven ‘…  mischien zingt ze gewoon de chorus van dat liedje de ganse tijd.. wie weet.”

Volgens een enquete, uitgevoerd door Nieuwpoort NIeuws, blijkt dat -ongelooflijk genoeg- in Nieuwpoort alleen 67% van mensen tussen 25 en 85 jaar problemen hebben met het zonnige weer en dat ze dat moeilijk te geloven vinden.

Als u zich bewust bent of u gelooft dat iemand van uw familie of vriendenkring lijdt aan OTS en u gelooft dat u hulp nodig hebt, gelieve contact op te nemem met www.kanjehetnietgeloven.be