Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Nieuwe Vriendin Voor Vrijgezel Frank Dekeyser Uit Nieuwpoort

Nieuwe Vriendin Voor Vrijgezel Frank Dekeyser Uit Nieuwpoort


Vrijgezel Frank Dekeyser met Vanessa in Brasserie Nieuwpoort

Vrijgezel Frank Dekeyser met Vanessa in Brasserie Nieuwpoort

Net vrijgezel geworden Frank Dekeyser uit de Langestraat in Nieuwpoort, de man die onlangs werd beschuldigt van ‘met een andere mokke te zijn’ vorige week vrijdag, heeft bevestigd dat hij geïnteresseerd is om een meisje te ontmoeten die enkel over de kwaliteiten bezit die zijn ex-vriendin jaloers en woedend zal maken

Ah tussen mezelf en An werkte het gewoon niet, zo we zijn uiteen gegaan.. Deze dingen gebeuren en we zijn er allebei akkoord mee en dat is iets wat niet altijd het geval is tussen ex-partners , zo ik ben daar dankbaar voor. ” gaf Frank toe terwijl hij naar de benen en de weelderige boezems van de aanwezige jongere vrouwen in Brasserie Nieuwpoort keek.

Ik ben op zoek om direct een nieuwe vriendin te vinden en om eerlijk te zijn, ik ben vrij zeker dat ik weet in wat voor soort meisje ik geïnteresseerd ben”, deelde hij mee met Nieuwpoort Nieuws toen hij zijn derde vodka van de avond bestelde

Vanessa en Frank

Vanessa en Frank op het goede pad.

Aangezien ik op zoek ben naar iemand anders dan An, mijn openingszin is nu ‘wat is 32 en 47 gelijk aan ? ‘ en als ze dat verkeerd krijgen, zoals mooie Vanessa hier, dan zijn we op het goede pad! ” .

Frank is ervan overtuigd dat een van zijn beste kwaliteiten tijdens de periode dat hij en An te samen waren is zijn abiliteit om te luisteren .

“Ah ik ben een goede luisteraar , echt waar , ongeacht wat An zei, het verzonk allemaal in mijn hoofd,, “ zei hij terwijl hij een pauze nam van te flirten met Vanessa.

Is An verschillend van al die mooie meisjes die hier zijn vanavond ? Ja, maar ik zou u niet kunnen zeggen als ze geïrriteerd zou zijn als ik flirt met echt mooie sexy blondjes die te veel make-up en fake tan aan hebben zoals Vanessa hier “ voegde Frank toe.

Frank fluisterde iets tegen Vanessa en verdween naar de bar en kwam terug met twee Screwdrivers (dubblele shots), de favoriete drank van Vanessa, daar haar glas rode wijn bijna leeg was en raadpleegde zijn GSM voor de tijd.

” Aha! Rond deze tijd An komt altijd langs voor een drankje met haar vriendinnen. Ik kan me voorstellen dat ze absoluut OK zal zijn als ze me ziet praten met Vanessa.”

“Wist u dat Vanessa dacht dat Martin Luther King eigenlijk een koning was? Is dat niet grappig ? ” vroeg Frank aan Nieuwpoort Nieuws .

” En het is niet dat Vanessa niet weet wat de hoofdstad van België is, het is eigenlijk het concept van wat een hoofdstad is waarmee ze  echt een probleem heeft. deelde hij grinnikend mee toen hij An, zijn ex, en haar vriendinnen zag binnenkomen in de trendy drinkgelegenheid Brasserie Nieuwpoort gelegen aan de Marktplaats in Nieuwpoort.

Nieuwpoort Nieuws kan bevestigen dat de beslissing van Frank om Vanessa te zoenen op dit precieze moment had niets te maken met An’s verschijning in de Brasserie Nieuwpoort.

Bezoek Nieuwpoort Nieuws binnenkort terug voor updates over Frank en Vanessa