Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - €20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort


€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort Stad

Nieuwpoort Stad heeft een nieuw projekt aangekondigd voor een nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de haven in Nieuwpoort zal gedurende de volgende 5 jaar  een facelift van 20 miljard euro ondergaan, op voorwaarde dat developers hun zin en politiekers bruine enveloppes krijgen.

De nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de nieuwe stadskern ‘Nieuw-Nieuwpoort stad’ zal gebouwd worden op de rechteroever van de havengeul en zal bestaan uit futuristische architectuur- en vervoerssystemen, waardoor de meest vergrijsde stad van de Vlaamse kust de wonderen van 21ste eeuw zal omhelzen.

“Het zal net zo zijn als in de Jetsons als het klaar is”, verklaarde een zichtbaar emotionele dhr Vandecasteele vandaag terwijl hij een reeks plannen voor het toepasselijk genaamde ‘Nieuwpoort 3000’-project verkondigde. “We zullen een luchttransportsysteem voorzien met vliegende auto’s,
trams en politie patrouillewagens en voor inwoners die geen Frans spreken zullen er vertalingspalen beschikbaar zijn iedere twintig meter.

Het zal net zo zijn als in de Jetsons als het klaar is", verklaarde een zichtbaar emotionele dhr Vandecasteele

“Het zal net zo zijn als in de Jetsons als de nieuwe jachthaven in Nieuwpôort klaar is“, verklaarde een zichtbaar emotionele dhr Vandecasteele

 

Het ambitieuze projekt voor de nieuwe jachthaven in Nieuwpoort zal bestaan ​​uit 10 belangrijke phases die tot nu toe nog ontwikkeld moeten worden, met name een nieuwe jachthaven, een eiland, een universiteit, het nu al reeds heraangelegde centrum van de stad en er zijn zelfs plannen om de havengeul te overkoepelen met een perspex dôme om te voorkomen dat mensen in het water springen. Gigantische luxe winkelcentra en de uitdagende stedelijke en architectonische projecten zullen de nieuwe jachthaven en de nieuwe stad karakteriseren.

LEES OOK: GOED NIEUWS: Fabreplein in Nieuwpoort krijgt nieuw Standbeeld ter ere van Schildpad Standbeeld

De luxe appartementen voorzien van alle moderne voorzieningen met een panoramisch uitzicht op de nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en het oude Nieuwpoort-Stad centrum omvatten een groot deel van de woningen in de nieuwe prestigieuze metropool.

Maar er worden ook andere woningtypes aangeboden in Nieuw-Nieuwpoort -Stad: wijken zoals de exclusieve gemeenschap van Nieuwpoortlandia, waar u prachtige luxe villa’s met tuin kan vinden,  panoramische design penthouses en prestigieuze boutiques en drie 18-hole golfbanen.

Deze unieke mix van elegantie, klasse, luxe en moderniteit zal Nieuwpoort een uniek roem gegeven, waardoor de prestigieuze huizenmarkt in Nieuwpoort een wereldwijde reputatie zal krijgen als de perfecte plek voor mensen op zoek naar een opwindend leven, maar tegelijkertijd met de mogelijkheid om te ontspannen.

Het privaat consortium dat het project ‘Rechteroever Nieuwpoort’ zal uitvoeren, bestaat uit de Dubai Investment Group Industrial  en lokale politici. Die sluiten een samenwerkingsovereenkomst met het Vlaams Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust, dat samen met het stadsbestuur en de provincie het gebied zal ontsluiten.