Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Nieuw VRT Reality Programma Beland In Rechtbank

Nieuw VRT Reality Programma Beland In Rechtbank


VRT Reality Programma Schuldig Van Valse Advertentie.

VRT Beschuldigt Van Valse Advertentie.

VRT Beschuldigt Van Valse Advertentie.

Een nieuw Vlaams VRT reality programma of reality-tv show, uitgezonden door Vlaams TV kanaal VRT, waarbij meerdere Bekende Vlamingen aan deel nemen, is aangeklaagd voor valse advertentie van het programma en moet voor de rechtbank verschijnen.

Het nieuwste VRT reality programma met Bekende Vlamingen is onder kritiek gekomen door een aantal van haar kijkers en word nu geconfronteerd met juridische procedures.

Celebrity Wandelen, een VRT reality programma waarin Bekende Vlamingen deelnemen in de strijd om de beste te worden verklaard in het wandelen van een bepaalde afstand was uitgezonden gisteravond onder druk van hoge kijkers verwachtingen.

De Vlaamse omroep had getracht om de identiteit van de deelnemers een geheim te houden tot voor de eerste uitzending van het VRT reality programma in een poging om het niveau van anticipatie onder het kijkende publiek te verhogen..

“Ik was geschokt toen ik het VRT Reality programma zag”, zei TV kijker en VRT Televisie enthoesiast Therese Vermeiren: “Ik herkende geen enkele  B.V. of Vlaamse Beroemdheid, ik dacht dat misschien een van hen had een rol gespeeld in THUIS, maar toen besefte ik dat ik haar kende van uit de rij in het postkantoor. “

VRT Reality Reeks Niet Zoals Geadverteerd

VRT Reality Reeks Niet Zoals Geadverteerd

Celebrity Wandelen is volledig gefilmd met een 2meter bij 2meter groen scherm als achtergrond die de afstand de deelnemers kunnen wandelen beperkt, maar vele critici hebben de show emotioneel aangrijpend genoemd en verklaarden dat ‘het een reden is om het geloof in de mensheid te verliezen.’

Een aantal bezorgde en boze kijkers hebben hun krachten gebundeld in een poging om de omroep aan te klagen, maar het bestuur van het Productiehuis VRT Televisie kwamen sterk uit in hun verdediging van het nieuwe VRT reality programma.

“Wij strijven ernaar om de kijkers een superieure kijkervaring te brengen en ik verwerp het idee dat we ‘geen Bekende Vlamingen of Vlaamse Beroemdheden op Celebrity Wandelen hebben,” deelde VRT Televisie Woordvoerder Stijn Ombelets mee, “Je moet maar eventjes naar Katrien van de eerste uitzending kijken bijvoorbeeld, ze heeft 400 volgers op Twitter en heeft grote foto’s van haar boezem op Instagram. Als dat niet beroemd is, dan weet ik het niet meer! “

Celebrity Wandelen zal uitgezonden worden tweemaal per week voor een periode van 4 maanden, met de tweede Bekende Vlaming Walk-Off uitzending van de VRT  reality reeks op vrijdag avond later deze week om 20.00hr op Kanaal EEN.