Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuw Virtual Reality Headset laat Facebookgebruikers toe om hun verschillen in commentsecties tot de dood uit te vechten.

Nieuw Virtual Reality Headset laat Facebookgebruikers toe om hun verschillen in commentsecties tot de dood uit te vechten.


Mark Zuckerberg met de VIrtual Reality Headset

Mark Zuckerberg met de VIrtual Reality Headset

Facebook CEO Marc Zuckerberg heeft vandaag onthuld dat de nieuwe Virtuele Realiteit headsets de commentsecties op Facebook in een ander kleedje zal steken en voorgoed veranderen.

“Toen we het bedrijf Oculus Rift 2 jaar geleden aan kochten, was er een clausule in het verkoopscontract dat stipuleerde dat  gebruikers met elkaar op de vuist zouden kunnen gaan, zoals in de goede oude tijd, lang voordat er Facebook was.”

“Keyboard Warriors zullen zich vanaf nu IN de commentsectie bevinden in plaats van een logisch debat te hebben  met elkaar en in plaats van uittreksels van Wikipedia te plakken en kopieren, kunnen ze nu een lekker gevecht met elkaar hebben.”

“De commentsecties van sommige Facebookpaginas zullen vanaf nu net zoals een bloedige Romeinse arena  zijn. Facebookgebruikers kunnen nu ook op hun eigen pagina liefde bedrijven met hun vrienden, van waar dan ook ze zich bevinden ”

“We brengen de ‘poke’ terug, maar met de ‘poke’ bedoel ik niet de oude ‘fingerpoke’.. ..Facebookgebruikers die in een relatie zijn kunnen nu ook virtuele sex met elkaar hebben.” aldus Zuckerberg

De VR headsets zijn te koop op het einde van de maand in alle goede computerwinkels