Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuwpoortenaar met zoontje op schouders draait hoofden om in Leopold Park

Nieuwpoortenaar met zoontje op schouders draait hoofden om in Leopold Park


Nieuwpoortenaar met zoon op schouders draait hoofden om in Leopold Park

Nieuwpoortenaar met zoon op schouders draait hoofden om in Leopold Park

Nieuwpoortenaar Johan Demeier draaide hoofden om in Nieuwpoort gisterenmiddag door met zijn  zoontje Kareltje (4) op zijn schouders te paraderen in het Koning Leopold Park te Nieuwpoort, wat resulteerde in dat veel wandelaars stopten en staarden naar zijn parentale gift.

De 34 -jarige begon de praktijk voor het eerst toen zijn zoon slechts 6 maanden oud was , en zweert bij de techniek!

Iedereen denkt dat ik de beste papa in de wereld ben “, zei hij trots. ” Passerende voorbijgangers staren altijd omhoog naar Kareltje en geven hem een ​​klein glimlachje, in de wetenschap dat hij een briljante vader onder hem heeft. “

Het is echt een uiting van vaderschap . Het dragen van uw kind hoog op je schouders laat andere ouders weten dat je trots bent op je kind en dat je hem wilt tonen aan de rest van de wereld  – net als die scène uit The Lion King –  en, het beste ervan is dat de meiden er gek op zijn!

Mr. Demeier brak de relatie met zijn verloofde Nadine Desaever af vorig jaar nadat zij op de hoogte was gebracht dat M. Vandenabeele een andere vriendin (Ingrid-van-de-Vanclichthovenstraat en ex-babysitter van het ex-koppel) had.

Ik krijg Kareltje nu een paar uur per week, dus ik moet er het beste van te maken . ” legde hij uit. “Wanner ik Kareltje naar drukke plaatsen breng, zoals het Park of de vrijdagsmarkt , dan krijg ik veel aandacht:

Vrouwen bewonderen sterke mannen die dat soort dingen doen!

Het toont hen veiligheid aan. Dan wanneer je ze vertelt dat je een alleenstaande vader bent, smelten ze als chocolade in je hand . “

De deeltijdse- sportfan adviseerd ook ‘collega alleenstaande mannen’  om de techniek te proberen, zelfs als ze niet een kind van hun eigen hebben .

Het lenen van een van je kleine neefjes of nichtjes kan ook werken . ” zei Johan.

Soms zou ik aanbieden om op mijn broers kind te passen en ik breng hem dan naar het park waar er veel lekkere alleenstaande mammies zijn. Het is een geweldige ijsbreker.”

De gebruikelijke truc is dat ik eerst vraag ​​welke leeftijd hun kindje is of naar welke school het kindje gaat en dan voeg ik eraan toe dat ik een allenstaande vader ben….

En voila: Klus Gedaan!”