Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Newsflash: Kerstman & Slee Neergeschoten Boven Oekraïne!

Newsflash: Kerstman & Slee Neergeschoten Boven Oekraïne!


De Russische Pechora-2M is een surface-to-air raket systeem met kort bereik ontworpen voor de vernietiging van vliegtuigen , kruisraketten, UFO.s en andere lucht doelen op de grond , lage en gemiddelde hoogtes .

De Russische Pechora-2M is een surface-to-air raket systeem met kort bereik ontworpen voor de vernietiging van vliegtuigen , kruisraketten, UFO.s en andere lucht doelen op de grond , lage en gemiddelde hoogtes .

De Amerikaanse inlichtingendienst (CIA) heeft bevestiged dat de Kerstman werd neergeschoten om 16:09 GMT vandaag door Pro-Russische rebeltroepen gedurende het overvliegen van het luchtruimte boven Oekraïne.
De CIA zei dat de ongewapende slee, geregistreerd met de naam van Santaclaus I, had geen wapens aan boord, maar was eigenlijk bezig met het afleveren van kerstcadeaus voor kinderen op het moment.

Map van Oekraine

Map van Oekraine

De Amerikaanse regering heeft gezegd dat het puin van de slee ergens viel op een klein dorpje nabij Poltava in het noord-oosten van het land.

Het Oekraïnesche Leger is nog steeds op zoek naar de acht rendieren en één bemanningslid.

 

Kinderspeelgoed viel neer uit de lucht als de regen . “,zei een dorpeling .

Mijn buurman is in het ziekenhuis nadat hij verwondingen op het hoofd had opgelopen door een Playstation 4.

Verschillende mensen werden gedood en honderden anderen raakten gewond door het vallende puin .

De Kerstman werd neergeschoten door een ground-to-air missile volgens een hooggeplaatste Amerikaanse defensieambtenaar, maar hij weigerde de bron van de informatie te geven en waarschuwde dat het te vroeg is om tot conclusies te komen daar er nog veel factors onbekend zijn over het incident.

Het gebruik van luchtafweergeschut suggereerd dat de Noordpoolbewoner langzaam en laag bij de grond vloog.

Rusland beweert dat de Kerstman over de Russische luchtruimte vloog en had geen andere keuze dan een luchtaanval op de slee uit te voeren.

Als gevolg van het luchtafweergeschut , de slee brak hoogstwaarschijnlijk op in de lucht, waardoor de kansen om  een overlevend bemanningslid te vinden inderdaad erg laag zijn.

Een Elf ,en woordvoerder voor de Kerstman, zei dat de Kerstman op geen enkele manier betrokken is bij wapensmokkel en dat Rusland een brutale fout heeft gemaakt .

Het lijkt erop dat de helft van de kinderen in de wereld geen cadeaus zullen hebben deze kerst. ” zei de Elf .

De Kerstman was halverwege zijn jaarlijkse reis rond de wereld toen hij werd neergeschoten.