Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Neuk Alles Wat Je Ziet! … De inspirerende laatste woorden van een Oostendse Grootmoeder

Neuk Alles Wat Je Ziet! … De inspirerende laatste woorden van een Oostendse Grootmoeder


Neuk Alles Wat Je Ziet! ... De inspirerende laatste woorden van een Oostendse Grootmoeder

Neuk Alles Wat Je Ziet! .De inspirerende laatste woorden van Oostendse Grootmoeder Hortentia Verneute

Hortentia Verneute, een 97-jarige vrouw van Oostende stierf helaas op zondag, maar niet voordat ze inspirerende woorden overhandigde aan haar drie kleindochters  die tijdens haar laatste momenten op deze wereld aan haar sterfbed zaten. De Woorden, die eerst verschenen in Nieuwpoort Nieuws, zijn sindsdien viraal gegaan op sociale media en werden gekopieerd  door de HLN, de Standaard, Dag Allemaal en andere tweederangse kranten en tijdschriften.

“Memé was een echte bonvivante, dat is zeker”, deelde de jongste kleindochter Anneke (17) mee met Nieuwpoort Nieuws, “ze was een harde werkster, een moderne vrouw die opgroeide in een niet zo moderne tijd, en haar laatste woorden zullen voor altijd bij me blijven”.

Verneute, een toegewijde grootmoeder en overgrootmoeder probeerde de woorden van wijsheid door te geven tot haar laatste adem was uitgeblazen en haar woorden hebben de bevolking van West Vlaanderen die haar verhaal hebben gehoord, verbaasd en geïnspireerd terwijl het online wordt gedeeld.

LEES OOK: Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: Mie Moedr Smoorde 60 Sigarettn A Dag Toene Da Ze In Verwachtinge Was Van Mie E Me ‘Alfbroere!

“Het kan me niet schelen of het een vrouw of een man is of hoe ze zich ook noemen waar je mee aan het poepen bent, maar fuck ze allemaal zoveel als je kan”. hoort men Hortentia duidelijk zeggen tegen haar kleindochters terwijl ze gaspte voor zuurstof op een recording opgenomen door haar familie.met een Iphone.

“Als ze een kleine hebben, een lange, een dikke, een kromme. of als het een zij isj, hoe langer en breder de tong is. beloof me dat je er op springt, wat het ook is, maak zeker dat je klaar komt. Neuk alles wat je kan neuken, neem het dan van mij aan “zei de inspirerende 91-jarige, nu hoestend door de pijn.

“Ik herinner me een kerel en ik zei tegen mezelf:” oh zijn lul zal hier nooit in mijn kut passen, maar  Jezus, achter een paar minuten paste zijn lul toch! Ik zou mezelf zeker  nooit vergeven hebben als ik die kerel niet minstens één keer geneukt zou hebben, anders de gedachten zouden mij achtervolgd hebben voor de rest van mijn leven “.

“Mijn enige spijt in mijn leven is dat al die orgies die ik gehad heb in mijn leven enkel maar op één hand kan tellen. Meisjes, als ik alles nog een keer kon overdoen, dan had ik je grootvader in een oogwenk gedumpt en zou poepen van jonge kerels tot een Olympische sport gebracht hebben, “zegt Hortentia in haar aangrijpende laatste adem,

 

R.I.P

Hortentia Verneute 

1921 – 2018