Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Wereld Nieuws

Wereld Nieuws

Nieuwpoort nieuws brengt u dagelijks internationaal nieuws

Hartverwarmend! Grote merken vieren International Women’s Day! …. om geld te verdienen..

Hartverwarmend! Grote merken vieren Internationl Women's Day! .... om geld te verdienen..

HOE INSPIREREND! Recordaantallen van toonaangevende merken die afhankelijk zijn van je -door al het geld dat je verspilt- om zodoende enorme winsten te maken, zijn vandaag samen gekomen, op Internationale Vrouwendag, om te bevestigen dat ze voordien al beweerden dat ze vrouwen veel eerder zouden gesteund hebben als ze wisten dat het hen meer geld kon opleveren, zo kan NN ... Lees meer »

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad!

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad

Kersverse Miss Belgie én vrouw Elena Castro Suarez heeft gistermiddag veel lof ontvangen op sociale media toen ze fotos van haar gerimpelde vingers deelde nadat ze vier uur in een bad doorbracht De 18 jaar, 5 maanden en 5 dagen jarige Elena Castro Suarez en toekomstige Miss Solar System 2020 deelnemer plaatste verschillende onbewerkte fotos van haar vingertoppen die  verschrompeld leken te ... Lees meer »

Hollywood Filmster Marilyn Monroe ,92, Overleden !

Hollywood Filmster Marilyn Monroe ,92, Overleden !

HOLLYWOOD filmicoon en zanger Norma Jean Baker aka Marilyn Monroe, die vooral bekend was voor haar rollen in films zoals ‘Some Like It Hot’ en ‘Monkey Business’, overleed vorige nacht in haar huis in East Florida, aldus een bron van NN The Associated Press meldt dat Monroe stierf na een gevecht met een korte ziekte, waarbij ze haar drie kinderen ... Lees meer »

Oekraïneese Gezichtstransplant Patient Vervolgt Russische Chirurgen Na Mislukte Operatie

  Een  man uit Kiev, Oekraïne , die zijn gezicht had verloren na een gruwelijk motorongeluk heeft aangekondigd dat hij het team van chirurgen die verantwoordelijk zijn voor de mislukte gezichtstransplantatie zal vervolgen Alexandrolov Kantinyuk onderging de 17-urige operatie begin deze maand in Moskou, en toen hij ontwaakte merkte hij op dat zijn ogen recht naar zijn kin keken en ... Lees meer »

Stormy Daniels Opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels! – Politieke Meteoroloog Frank Duboccage

Adult Superster Stormy Daniels heeft naar verluidt in kracht opgepikt terwijl ze door de hogere niveaus van het Amerikaanse politieke systeem raast, met als resultaat dat de Trump-administratie vreest dat ze binnenkort misschien wordt opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels. Oorspronkelijk geclassificeerd als Stormy in 2006, toen ze naar verluidt een vreselijke affaire had met Donald Trump kort na de geboorte van ... Lees meer »