Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Wereld Nieuws

Wereld Nieuws

Nieuwpoort nieuws brengt u dagelijks internationaal nieuws

Oekraïneese Gezichtstransplant Patient Vervolgt Russische Chirurgen Na Mislukte Operatie

  Een  man uit Kiev, Oekraïne , die zijn gezicht had verloren na een gruwelijk motorongeluk heeft aangekondigd dat hij het team van chirurgen die verantwoordelijk zijn voor de mislukte gezichtstransplantatie zal vervolgen Alexandrolov Kantinyuk onderging de 17-urige operatie begin deze maand in Moskou, en toen hij ontwaakte merkte hij op dat zijn ogen recht naar zijn kin keken en ... Lees meer »

Stormy Daniels Opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels! – Politieke Meteoroloog Frank Duboccage

Adult Superster Stormy Daniels heeft naar verluidt in kracht opgepikt terwijl ze door de hogere niveaus van het Amerikaanse politieke systeem raast, met als resultaat dat de Trump-administratie vreest dat ze binnenkort misschien wordt opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels. Oorspronkelijk geclassificeerd als Stormy in 2006, toen ze naar verluidt een vreselijke affaire had met Donald Trump kort na de geboorte van ... Lees meer »

PUTIN: Als het onze jongens waren geweest, dan zouden die twee al lang dood zijn!

PUTIN: Als het onze jongens waren geweest, dan zouden die twee al lang dood zijn!

RUSSISCH President Vladimir Poetin heeft vandaag de stilte gebroken na de aanval met de Novichok nerve-agent op de voormalige Russische spion en dubbelagent Sergei Skripal en zijn dochter Yulia, wijzend op het feit dat Rusland zulke moordpogingen altijd met succes zou uitvoeren in plaats van te verpesten. “Ik vind het beledigend dat de internationale gemeenschap zelfs zou suggereren dat we ... Lees meer »

Miss Belgie 2018 Angeline Flor Pua Klaar Om Universe Aan Te Pakken!

Miss Belgie Angeline Flor Pua

Er is verse hoop voor het door oorlog verscheurde Sigma Quadraat in het Epsilon Serpentis systeem vandaag, als de pas gekroonde Miss Belgie Angeline Flor Pua en kandidaat voor  Miss Universe beloofde om direct via een Galactic Matter Escape Velocity Transponder (een soort van transportmechanisme dat gebruikt maakt van Black Holes) te reizen naar de hoofdstad van Klorgon in een poging om ... Lees meer »

Vaticaan Verheugd Met Launch Of Nieuwe Website !

Vatikaan Launches Nieuwe Viraale Website 'BuzzGod.com '

HET VATICAAN heeft vandaag aangekondigd dat de Katholieke kerk nog een andere stap genomen heeft in de richting van het boeiende wereldwijde web door jonge afvallige katholieken over de hele wereld aan te trekken naar hun nieuwe fantastische viral website BuzzGod.com . Vergelijkbaar met internetgigant Buzzfeed, BuzzGod.com zal streven om de boodschap van de Heer te verspreiden aan verloren volgelingen ... Lees meer »

Paus Franciscus Verkozen Tot MAN Van Het Jaar 2015 Door Playgirl Magazine !

Paus Francis Verkozen tot MAN van het Jaar 2015 door Playgirl Magazine.

Het pornografische magazine Playgirl heeft vandaag aangekondigd dat paus Franciscus is dit jaar ‘ Man van het Jaar 2015 ‘ in hun editie van januarie 2015. De paus treedt nu in de voetsporen van handzame grootheden zoals Leonardo Di Caprio. George Clooney en Tom Seleck in wat wordt beschouwd als één van zijn grootste successen tot nu toe. Een woordvoerder van ... Lees meer »