Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws

Nationaal Nieuws

Nieuwpoort nieuws brengt u dagelijks nationaal nieuws

Oostende: Ouders In Schok Na Behandeling Van 7-Jarige In School

Ouders in shok na nehandeling van 7-jarige in school

 Oostende Nieuws . Wat begon in Oostende als bijna de perfecte terugkeer naar school na het weekend voor de onderwijzers en de kinderen van een basisschool in Oostende, nam plots een verontrustende wending in de eerste leerjaar klas van onderwijzeres Juffrouw Kathleen Vandebussche(27) Het incident dat schok en oproer heeft veroorzaakt onder talloze ouders in Oostende en de Vlaamse Kust, begon omstreeks ... Lees meer »

ELECTRABEL: Prijsstijging Noodzakelijk Door Slechte Oogst Van Electriciteitspalen Door Te Droge Zomer

ELECTRABEL: Prijsstijging Noodzakelijk Door Slechte Oogst Van Electriciteitspalen Door Te Droge Zomer

ENERGIE provider ENGIE ELECTRABEL  heeft vandaag aangekondigd dat een nieuwe 6% stijging van de elektriciteitsprijzen onvermijdelijk en noodzakelijk is vanwege een slechte oogst van elektriciteitspalen deze zomer. Het energiebedrijf meldde een drastische daling in de oogst van elektriciteitspalen dit jaar en verwacht een vergelijkbare prijsstijging in januarie 2019. Vlaams minister voor Energie Bart Tommelein vertelde  Nieuwpoort Nieuws dat de slechte ... Lees meer »

Neuk Alles Wat Je Ziet! … De inspirerende laatste woorden van een Oostendse Grootmoeder

Neuk Alles Wat Je Ziet! ... De inspirerende laatste woorden van een Oostendse Grootmoeder

Hortentia Verneute, een 97-jarige vrouw van Oostende stierf helaas op zondag, maar niet voordat ze inspirerende woorden overhandigde aan haar drie kleindochters  die tijdens haar laatste momenten op deze wereld aan haar sterfbed zaten. De Woorden, die eerst verschenen in Nieuwpoort Nieuws, zijn sindsdien viraal gegaan op sociale media en werden gekopieerd  door de HLN, de Standaard, Dag Allemaal en ... Lees meer »

Uw Wekelijkse Horoscoop voor de week van 22/10/2018

Met deze wekelijkse horoscoop weet u wat u de komende week mag verwachten! Wekelijkse Horoscoop 22/10/2018

Nieuwpoort Nieuws astroloog Marcellius berekende uw wekelijkse horoscoop door het hemelgewelf en de stand van de planeten te bestuderen . Met deze wekelijkse horoscoop weet u wat u de komende week mag verwachten! Wekelijkse Horoscoop 22/10/2018 Ram 21 maart – 19 april Je bent nu al drie maanden op Tinder en per vergissing swipe je de profielfoto van je vader ... Lees meer »

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

Nieuwpoort Stad heeft een nieuw projekt aangekondigd voor een nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de haven in Nieuwpoort zal gedurende de volgende 5 jaar  een facelift van 20 miljard euro ondergaan, op voorwaarde dat developers hun zin en politiekers bruine enveloppes krijgen. De nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de nieuwe stadskern ‘Nieuw-Nieuwpoort stad’ zal gebouwd worden op de rechteroever van ... Lees meer »

Aan De Wasdraad: Een Blik In De Wereld Van Competitief Was Drogen!

Aan De Wasdraad: Een Blik In De Wereld Van Competitief Was Drogen!

ER ZIJN spannende scènes te zien als een jurylid zijn hand over de handdoek streelt om te voelen als er een teken van vocht is … een pauze … en dan een witte vlag. Het is droog. Vancoillie gaat door naar de volgende ronde. We hebben Maria Vancoillie, een Nieuwpoortse huisvrouw en tweevoudig Belgisch Was Drogen kampioen, sedert vanmorgen in ... Lees meer »