Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws

Nationaal Nieuws

Nieuwpoort nieuws brengt u dagelijks nationaal nieuws

Nieuwpoort: Vrouw In Beroep Tegen Uitspraak Vredegerecht Om Kerstmis Door Te Brengen Met Schoonouders

Nieuwpoort: Vrouw In Beroep Tegen Vonnis Vredegerecht

Nieuwpoort – Veurne . Nieuwpoortse vrouw Kathlijn Verschaevene heeft beroep aangetekend tegen het vonnis van het Vredegerecht en zal haar klacht voor de Rechtbank van eerste aanleg in Veurne brengen nadat ze geweigerd heeft om kerstmis met de familie van haar vriend Noel Meusaert door te brengen in het ouderlijk huis van Meusaert in Batsheers, Limburg, ondanks het feit dat ... Lees meer »

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalden Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalde Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Greta Thunberg Komt Aan In Lissabon voor Klimaatconferentie in Madrid. UITGESPROKEN Scandinavische tiener Greta Thunberg heeft eindelijk beseft dat er meer in het leven is dan meedogenloos campagne voeren tegen klimaatverandering na het aangaan van een relatie met 26-jarige Jimmy Verneute uit Nieuwpoort die vroeger rondreed in een gecustomiseerde Honda Civic van het jaar 1998. De vroegrijpe Zweedse Greta Thunberg ... Lees meer »

Vermiste Man uit Nieuwpoort Na 6 Dagen Gevonden In Ikea

NIEUWPOORT. Een man uit Nieuwpoort die zes dagen geleden als vermist werd gemeld in de Ikea in Gent gedurende een winkeluitstapje met zijn vrouw, is op de afdeling huishoudelijke artikelen gevonden. De 36-jarige Paul Vermassene, een Antwerpenaar uit Nieuwpoort, raakte verdwaald nadat hij vorige week zonder begeleiding naar het toilet was gegaan in Ikea en was sindsdien niet meer gezien. ... Lees meer »

Hartverwarmend! Grote merken vieren International Women’s Day! …. om geld te verdienen..

Hartverwarmend! Grote merken vieren Internationl Women's Day! .... om geld te verdienen..

HOE INSPIREREND! Recordaantallen van toonaangevende merken die afhankelijk zijn van je -door al het geld dat je verspilt- om zodoende enorme winsten te maken, zijn vandaag samen gekomen, op Internationale Vrouwendag, om te bevestigen dat ze voordien al beweerden dat ze vrouwen veel eerder zouden gesteund hebben als ze wisten dat het hen meer geld kon opleveren, zo kan NN ... Lees meer »

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad!

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad

Kersverse Miss Belgie én vrouw Elena Castro Suarez heeft gistermiddag veel lof ontvangen op sociale media toen ze fotos van haar gerimpelde vingers deelde nadat ze vier uur in een bad doorbracht De 18 jaar, 5 maanden en 5 dagen jarige Elena Castro Suarez en toekomstige Miss Solar System 2020 deelnemer plaatste verschillende onbewerkte fotos van haar vingertoppen die  verschrompeld leken te ... Lees meer »