Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - N-VA Nieuwpoort: We hebben geen enkel FB vriend verzoek gehad in 3 jaar!

N-VA Nieuwpoort: We hebben geen enkel FB vriend verzoek gehad in 3 jaar!


N-VA Nieuwpoort : Niemand wil onze FB Pagina bezoeken.

N-VA Nieuwpoort : Niemand wil onze FB Pagina bezoeken.

Een scherpe uitwisseling van woorden is aan het licht gekomen in Nieuwpoort tussen de N-VA Nieuwpoort en de CD&V die het bestuur van de N-VA Nieuwpoort beschuldigde van een plan om hun sociale media profiel van hun officiele Facebook pagina uit te breiden door maar lieftst 2.000 Facebook Likes of Vind-ik-leuks te kopen van dubieuze internet sites en zodoende een valse artificiele indruk te geven van hun populariteit onder Nieuwpoortse inwoners.

De accusatie die ten strengste werd verworpen door N-VA Nieuwpoort bestuurslid Benedict Swennen die meedeelde met Nieuwpoort Nieuws dat de Nieuwpoortse N-VA leden gezamelijk geen enkel FB vriend verzoek in meer dan drie jaar hebben gehad en dat de partij geen nood zag om een Schadensbegrenzung Kampagne uit te voeren na het nationaal debacle van N-VA terrorist expert Steve Vanneste.

Het kopen van Facebook Vind-ik-Leuk’s of Likes kan zoveel als €15 kosten om duizenden volgelingen te krijgen uit landen zo ver weg als Frankrijk Marokko, Algerije en Bangladesh om uw merk, bedrijf of politieke partij populairder te laten lijken dan het is .

“Kijk, het is zeer simpel,nee, we hebben geen plan om FB vrienden te kopen uit Frankrijk of Marocco. Er is niemand geïnteresseerd in wat we doen in Nieuwpoort en we hebben geen geld voor dat. Ons shatkoffertje is leeg omdat we alles hebben verbrazzeld aan het zuipen gedurende ons Paella feestje in de Issera tennisclub een paar weken geleden.” bood Mr Swennen aan.

“Het is mijn taak om een oogje te houden op alles, ook ‘tech en internet dingen zoals Facebook’ en geen enkel Nieuwpoorts N-VA lid heeft een Facebook-vriend verzoek in drie jaar gehad en het laatste  ‘ vind-ik-leukje’ van onze FB pagina was ook meer dan 3 jaar geleden.,, “ voegde hij toe terwijl hij de laptop van N-VA voorzitter Matthias Priem aan en uit schakelde voor de 14e keer vandaag .

“Hij is constant bezig met het downloaden van Aus dem Leben der Hildegard von Bingen en Nekromantik via torrents , zijn laptop is bezaaid met malware.. . zuchtte een overwerkte Swennen..
“Eerder dit jaar was er hoop, toen onze Els De Ceuninck een vriend verzoek kreeg, maar dat bleek een kwestie van identiteitsvergissing te zijn” .

Het is algemeen geweten in Nieuwpoort dat gedurende de wekelijkse N-VA partij bijeenkomsten een groot deel is besteed met het stalken van populaire politiekers online, zoals JP Van Rossem en Nieuwpoortse SP-A’r Philip Rathé om hun kansen op het verwerven van nieuwe Facebook-vrienden te verbeteren .

“We zouden natuurlijk graag een paar Facebookvrienden kopen, maar bedrijven die deze dienst offeren hebben de prijs op getrokken voor bepaalde mensen , inclusief onszelf maar niemand zou geloven als we plots 2000 vrienden of vind-ik-leuks hebben in een paar minuten.” besloot Johan Roelens van de N-VA Nieuwpoort.