Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Miss Belgie 2018 Angeline Flor Pua Klaar Om Universe Aan Te Pakken!

Miss Belgie 2018 Angeline Flor Pua Klaar Om Universe Aan Te Pakken!


Miss Belgie Angeline Flor Pua

Miss Belgie Angeline Flor Pua: Borstomtrek 84 – Bekkenomtrek 88 – Tailleomtrek 61.8 – Heupomtrek 83Gewicht onbekend

Er is verse hoop voor het door oorlog verscheurde Sigma Quadraat in het Epsilon Serpentis systeem vandaag, als de pas gekroonde Miss Belgie Angeline Flor Pua en kandidaat voor  Miss Universe beloofde om direct via een Galactic Matter Escape Velocity Transponder (een soort van transportmechanisme dat gebruikt maakt van Black Holes) te reizen naar de hoofdstad van Klorgon in een poging om de gewelddadige opstand, die de Sigma-sector over de rand van bestaan heeft geduwd, de kop in te drukken en aldus een totale galactische en universele oorlog te voorkomen.

Miss Angeline Flor Pua,verkozen tot Miss Belgie in Plopsaland te De Panne, versloeg deelnemers uit Belgie zal nu kandidaten uit meer dan 80 andere landen moeten verslaan om aanspraak te maken op de troon van Miss Universe in december 2018.

lees ook Astridpark Nieuwpoort Krijgt Permanente Olympische Schaatspiste

De 23-jarige  Antwerpse schoonheid, oorspronkelijk uit de Philipijnen, zei dat ze de kroon vam Miss Universe met “trots en opwinding” ZAL dragen, en een verklaarde dat haar eerste opdracht van haar funktie is om de aarde te vertegenwoordigen op cruciale interplanetaire gesprekken gericht op het bereiken van vrede op Klorgon voordat het conflict zich verspreid naar naburige planeten.

“De Therbians van Aaamazzara op Klorgon  worden op dit moment uitgeroeid  als gevolg van de gewelddadige opstand van de autochtonen tegen de Acamariaanse regering,” zei Angeline Flor Pua, die de juryleden van de Miss Belgie verkiezingen versteld liet met haar charmante persoonlijkheid en knock-out badpakdragen talent.

“Namens de Federatie van het Universe, zal ik een beroep doen op de Aaamazzaraiaanse heerser, dhr Therbia, om zijn militaire actie tegen de autochtone stammen te staken en te werken aan een democratische oplossing.

De naburige planeten van Aaamazzara zijn van plan om partij te kiezen met ofwel de Akritirians  en de Arcturians , en hebben gewaarschuwd dat ze zullen deelnemen aan het conflict, indien nodig!

“Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de diplomatieke betrekkingen in het hele universum, evenals onnoemelijke hoeveelheden van miserie en totale vernietiging “. aldus Miss Belgie Angeline Flor Pua.

Als voorbereidingen voor haar vertrek via de Large Hadron Collider (LHC) – een materie verplaatsing tunnel in Zwitserland – naar Klorgon begonnen maandag laatst, juffrouw Angeline Flor Pua beloofde om terug te keren in de tijd volgend jaar om de kroon van een nieuwe Miss Belgie uit te reiken.

Periodieke onregelmatigheden in energetic particles, veroorzaakt door Matter-anti-matter in de Wormhole dat gecreëerd zal worden,  zullen zich manifesteren tijdens haar reis naar de Sigma-Quadrant en zullen resulteren in dat de toekomsyige Miss Universe Angeline Flor Pua bijna 60 jaar verouderd zal zijn op haar terugkeer.

Voor meer informatie ivb met Aaamazzaria gelieve dit document te raadplegen (nieuw venster zal openen)