Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Ook Mannen Zouden De Schuld Voor Hun Grof Gedrag Op ‘ Hormonen’ Moeten Steken! – Masculinist Tony Vanauterijve

Ook Mannen Zouden De Schuld Voor Hun Grof Gedrag Op ‘ Hormonen’ Moeten Steken! – Masculinist Tony Vanauterijve


Hormonen in mannen

Masculinist Tony Vanauterijve: Ook mannen zouden de schuld voor hun grof gedrag op ‘ Hormonen’ steken!

Als onderdeel van onze rubriek Lifestyle , Uw Opinie geeft  de Vlaamse masculinist  Tony Vanauterijve regelmatig advies en bespreekt één van de dringender problemen die mannen ondervinden.

“Wat goed is voor de gans, is goed voor de ganzerik”, dat zei mijn vader altijd.

Maar voordat ik verder ga, laat me mezelf voorstellen door hallo te zeggen, Mijn naam is Tony Vanauterijve en dankzij de aardige mensen van NN heb ik een gelegenheid om een ​​verscheidenheid aan kwesties met betrekking tot alle mannelijke onderwerpen te bespreken en dit is ook iets dat een primeur is in Belgie. Ik sta ook open voor een verscheidenheid van vragen van zowel lezers als fans, dus vraag me gerust alles.

In de eerste plaats, als iemand zich beledigd voelt door wat ik te zeggen heb, maak dan alsjeblieft geen domme opmerkingen onderaan dit artikel. Ik zal geen debiele vrouwen beantwoorden die na hun lunch of diner ietsje te veel wijn hebben gedronken en denken dat de commentarensectie een ‘free-for-all’ is die voor iedereen  open is. Sterker nog; marcheer jezelf en je vrouwelijke pc-brigade naar een site voor borstvoeding zoals Marie Claire of Dag Allemaal als je wil, maar val me niet lastig, ga ergens anders vissen voor Facebook-likes.

Al geruime tijd kunnen vrouwen hun ruw en grof gedrag ontglippen door de schuld op hun hormonen te schuiven. Het lijkt erop dat de maandelijkse cyclus voor vrouwen een soort van ontsnappingsclausule is geworden om een totale teef te zijn, maar hey, dat is oké vanwege ‘ik ben een vrouw‘. Wrong! Daar trap ik niet meer in!.

Lees Ook Ongelooflijk! Deze vrouw zet helemaal alleen de vuilnisbak buiten!

In mijn ervaring zijn die maandstonden een heel handige zaak voor vrouwen. Neem bijvoorbeeld mijn ex-vrouw Chantal P (wiens achternaam ik niet kan meedelen met jullie vanwege een rechterlijk bevel dat ze voor één of andere reden bemachtigd had zeven jaar geleden).

Chantal was je stereotype vrouw die 90% van onze relatie besteedde als een zeurende trut, terwijl ze de rest van de tijd haar gedrag blaamde op haar ‘hormonen’. Een typische vrouw, zou je kunnen zeggen.

En wat denk je dat ik, Tony Vanauterijve, deed? Wel, ik besloot haar een waardevolle les te leren; een les die ze hopelijk nooit zou vergeten!

Chantal’s vermeende PMS zou altijd beginnen met een ruzie over niets, meestal over iets dat ik gedaan had of iets dat ik niet gedaan had. Deze keer was het omdat ik haar verjaardag of  andere onzin vergeten had.

Omdat ik wist dat haar menstruatie nakend was, was dit de perfecte tijd om Chantal van haar eigen medicijn te laten proeven, met als doel een volledige emotionele impact te verwezenlijken. Dus met dat in gedachten besloot ik een verhaal te verzinnen over mijn vader die overnacht stierf. Dit werkte natuurlijk. Ze voelde zich schuldig!

Chantal vergat niet alleen dat ik haar stomme verjaardag vergeten had, maar haar tijdelijke hormonale instabiliteit was plotseling verdwenen. Een wonder, dacht ik en het leek erop alsof er geen hormonen meer waren en de PMS verdwenen was. Mijn plan werkte!.

Ik wist dat ik Chantal en het hele vrouwelijke ras ontmaskered had , dus hield ik de hele schertsvertoning vier dagen lang vol, tot mijn vader mijn telefoneerde toen Chantal naast me zat.

“Wie is dat?” vroeg ze terwijl haar gezicht bleek werd van de schok toen ze ‘PA’ zag op het sherm van mijn telefoon.

“Dat schat, dat is  Karma , schat” antwoordde ik, erop wijzend dat dit allemaal de schuld was van mijn eigen mannelijke hormonen of zoiets. “Wat? Denk je dat mannen ook geen hormonen hebben?”

Natuurlijk draaide dit niet zo goed uit zoals ik dacht dat het zou uitdraaien omdat ik toen werkloos was en Chantal had me een kostuum en schoenen gekocht voor de begrafenis en voor vier dagen probeerde ze me te troosten over de denkbeeldige dood van mijn vader.

” Het is over!” Ze had de ballen om dit te zeggen, maar ze was er zich niet van bewust dat ik al mijn antwoord klaar had.

“Bedoel je dat je vrouwenhormonen en je PMS excuses over zijn ?’ schreeuwde ik haar achterna toen ze de deur uit rende. “Vertel de rest van je soort dat Tony Vanauterijve weet wat voor een spelletje jullie vrouwen spelen .”

En dat was dat…

Niet alleen ontving ik geen dank voor de waardevolle levensles die ik haar geleerd had, Chantal stond erop dat ik degene was die gestoord was, desondanks het feit dat ik haar aantoonde met een prima voorbeeld hoe het is voor een man om met een vrouw te leven ..Niet dat dit me een beetje verbaasde.

Zoals mijn vader altijd zei: Wat goed is voor de gans , is goed voor de ganzerik , Maar blijkbaar wat goed is voor de gans, is goed voor de ganzerik, maar alleen maar goed voor de gans als de gans het zegt….