Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Mario Draghi: Denkbeeldig Geld Printen Is Antwoord Op Alles!

Mario Draghi: Denkbeeldig Geld Printen Is Antwoord Op Alles!


Mario Draghi: Denkbeeldig Geld Printen Is Antwoord Op Alles!

Mario Draghi: Denkbeeldig Geld Printen Is Antwoord Op Alles!

De Europese Centrale Bank ( ECB ) heeft vandaag een ” reddingsplan ‘voor de onrustige economie’ bekend gemaakt die het financiële kartel toelaat tot het afdrukken van een extra 1.140 miljard in denkbeeldig geld – de zogenaamde euro – in een poging om de devaluatie van vorige printedities en verduistering van dezelfde valuta tegen te gaan

ECB-president Mario Draghi zei dat de beslissing om meer denkbeeldig geld af te drukken zal zeker het vorige Eurozone probleem van te veel biljetten met denkbeeldige waarden uitroeien.

Als we nieuwe biljetten drukken, dan zullen er veel meer zijn voor iedereen, “ verklaarde de heer Draghi . ” Ik ben er vrij zeker van dat deze keer het geld gelijkmatig zal worden uitgekeerd aan iedereen die het nodig heeft , en niet zal worden opgepot door degenen die kunnen leven van oppotten van geld, zoals investment bankers, belastingontduikers, witteboordcriminelen en dergelijke.”

“De wereld is nu een totaal andere plaats!” voegde hij oprecht toe.

Draghi kortknipte zijn persmeeting toen Angela Merkel , die zich achteraan in de conferentiekamer bevond, woedend begon te zwaaien met haar armen vóórdat ze een bord opstak met de tekst:

Zwijg! jij gekke klootzak , het is allemaal elektronisch, we moeten het eigenlijk niet afdrukken ‘ .

Ondertussen, duizenden mensen in Belgie en in heel Europa vierden het nieuws en een aantal landen verkondigden zelfs een nationale feestdag toen het nieuws bekend werd gemaakt.

Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V),die momenteel met een tekort van geld sukkelt, is verheugd met het goede nieuws:
“Dit is geweldig nieuws voor de 5.940 million mensen in Vlaanderen. Het komt erop neer als € 2000 per Vlamning! In naam van de Vlaamse bevolking zou ik graag willen Mario Draghi en zijn verbazingwekkende gelddrukmachine bedanken. Vive l’Europe ! “

Draghi deelde het goede nieuws over de € 60000000000 per maand aankoopprogramma van staatsobligaties kort na lunchtijd vandaag mee, maar zei dat het programma niet van start zal gaan tot in maart , om mensen genoeg tijd te geven om te beslissen wat ze met hun nieuw geld zullen doen en waaraan ze het kunnen uit geven.

.