Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Mannenborsten : Van cupmaat A naar cupmaat D in 2 weken. Gratis Gids

Mannenborsten : Van cupmaat A naar cupmaat D in 2 weken. Gratis Gids


Mannenborsten: Van maat A naar maat D in 2 weken

Mannenborsten: Van maat A naar maat D in 2 weken. Onze Gratis Gids

TERWIJL het niet voor iedereen is, de toenemende populariteit van pornosites met fotos van mannenborsten (menboobs) heeft tot gevolg geleid dat mannen hun borstomvang willen vergroten en/of verbeteren om het andere geslacht aan te trekken.

Als je erover denkt om je borsten te vergroten en te verbeteren van een bescheiden A-cup tot de felbegeerde D-cup, dan is Nieuwpoort Nieuws hier om je te helpen.

EET Carbohydraten

Net zoals bodybuilding goed is om je spiermassa te verbeteren, vergt het vergroten van je borst-massa een vergelijkbare toewijding om veel koolhydratenrijke voedingsmiddelen te eten.

No Gain = No Gain

Denk dat je genoeg koolhydraten hebt gegeten. Denk nog eens na. Denk niet dat een personal trainer je niet hetzelfde zal vertellen. Ook veel bier drinken en suikerrijke snacks eten helpt.
De sleutel tot succes ligt in de continuïteit en de duurzaamheid van het aantal koolhydraten/vet/suiker je dagelijks eet zonder enige fysieke inspanning te doen

Luister naar .Radio Nieuwpoort 

Lees ook :“Wij wonen hier al 40 Jaar…” : Leven In Nieuwpoort als een Aangespoelde..

Deel je vooruitgang op Instagram en andere sociale media

Het is belangrijk om iedereen hiervan op de hoogte te stellen zodra je met je nieuwe dieetregime hebt begonnen. Deel dagelijks je vooruitgang op social media in ruil voor gratis vind-ik-leukjes die daadwerkelijk millimeters toevoegen aan je mannenborst-grootte.

Sommige mannen die erin slaagden om de perfekte menboobs te hebben, hebben nu een enorm aantal Instagram-volgers  en worden ook betaalt door  produkten aan te bevelen!

Vet is je vriend

Eet gezonde vetten zoals transvetten en verzadigde vetten

Borsten zijn opgebouwd uit vetweefsel, dus je krijgt pas borsten als je wat meer lichaamsvet krijgt

Debat woedt over vette voedingsmiddelen; is vet echt de sleutel tot een welgevormde manneborst? De wetenschap in dit gebied evolueert voortdurend, maar voor nu is het antwoord ja. Spiegeleireren met frieten, gebakken en druiped in vet is een van de beste gerechten als je wat meer ‘borst‘ aan je mannenborsten wil toevoegen.

Vermijd olijfolie, noten, kaas, avocado, yoghurt, fruit, groenten en vis.

Kopieer de levensstijl van vrouwen met grote borsten

Hoewel deze stap geen wetenschappelijke basis heeft, vele mannen die een toename van de grootte van hun borsten hebben gemeld beweren dat eenvoudigweg het gedreag van vrouwen met grote borsten te kopieren leidt tot grotere borsten

Hoe je menboobs meten?

Vaak is het een groot probleem voor jongere en oudere mannen om precies te weten te komen wat voor cupmaat ze nou precies hebben. Is het 75C of toch net 75D..? Hoe zit dit nu precies, hoe kun je zelf je mannenborsten opmeten of heb je daarbij toch echt één van die, soms opdringerige, verkopers in je favourite herenkledijzaak voor nodig?

Het opmeten van je borsten

Om je cupmaat te weten te komen kun je het beste een meetlint pakken en aan het meten slaan.

  • De onderborstwijdte
    Als je de onderborstwijdte meet is het aantal centimeters het eerste getal in de cupmaat. Je meet dit door eerst diep uit te ademen en het meetlint vrij strak rond je
    borstkas, vlak onder je borsten te trekken.
  • De bovenwijdte is de letter in de cupmaten. Je meet het door het meetlint, na uitademing, losjes (!!) rond je borsten te trekken. Meet het aantal centimeters op het punt waar je omvang het grootst is. Neem het verschil in centimeters tussen je bovenwijdte en je onderborstwijdte.

Na een week of twee zal u zien dat uw borsten groter zijn geworden als u onze gratis gids hebt gevolgd.