Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Paus Franciscus Verkozen Tot MAN Van Het Jaar 2015 Door Playgirl Magazine !

Paus Franciscus Verkozen Tot MAN Van Het Jaar 2015 Door Playgirl Magazine !


Paus Francis Verkozen tor MAN van het Jaar 2015 door Playgirl Magazine.

Paus Franciscus Verkozen tot MAN van het Jaar 2015 door Playgirl Magazine.

Het pornografische magazine Playgirl heeft vandaag aangekondigd dat paus Franciscus is dit jaar ‘ Man van het Jaar 2015 ‘ in hun editie van januarie 2015.

De paus treedt nu in de voetsporen van handzame grootheden zoals Leonardo Di Caprio. George Clooney en Tom Seleck in wat wordt beschouwd als één van zijn grootste successen tot nu toe.

Een woordvoerder van de paus, die zich op het vernemen van het goede nieuws in Tacloban in de Filipijnen bevond voor een concerttour, deelde mee aan Nieuwpoort Nieuws dat Het Vaticaan en de Heilige Stoel absoluut verheugd zijn om te worden gekozen voor de tijtel van Man van het Jaar en te verschijnen op de voorpagina van Playgirl.

” De paus zou graag de editoren van Playgirl  en al hun lezers zegenen voor hun teken van genegenheid en zal later in februarie de plechtigheid in Hollywood bijwonen om zijn trofee in ontvangst te nemen. “, zei woordvoerder voor het Vaticaan Monsieur Giovanni di Necrofilli vandaag van uit het comfort van zijn bed, omringd door vier Wiener Sängerknaben.

Aartsbisschop van Belgie Mons André Léonard, op het vernemen van het nieuws, kondigde deze ochtend aan gedurende een congregatie van katholieke gelovigen in Mechelen dat het goede nieuws enkel maar kan bijdragen tot het uitbreiden van het aantal gelovigen en zal de katholieke secte meer toegankelijk maken voor ongelovigen zoals ongehuwde moeders en homo’s.

Het rumour dat  paus Franciscus ook zal deelnemen aan een tweedaagse naakte fotoshoot volgende maand voor een exclusieve 20-pagina uitreksel voor de maart editie in Playgirls is nog niet bevestigd.