Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Man-United Supporter Overweegt Transfer Naar Arsenal

Man-United Supporter Overweegt Transfer Naar Arsenal


Man-United Supporter Overweegt Transfer Naar Arsenal

Man-United Supporter Overweegt Transfer Naar Arsenal

Na een teleurstellend resultaat voor  huidige Premiership Champions Manchester United ,  Alex van Cromberghe  – een supporter uit Nieuwpoort – staat op de rand om zijn loyaliteit en trouw aan Manchester United te transfereren naar een andere voetbalclub .

“Ik ben mijn opties aan het afwegen op dit moment “, zegt 28-jarige boekhouder Alex van Cromberghe uit Nieuwpoort . “Ik ben een Manchester-U fan sinds ik op school zat ,, toen ze de Premier League wonnen voor de eerste keer. Ik weet het nog goed ; alle kinderen op school hadden hun favoriete teams , dus moest ik aantonen dat ik ook een team supporteerde… om vrienden te maken. Ik heb een vocale supporter geweest sindsdien, afgezien van een paar jaar, wanneer zij niets  wonnen ” .

Men is van mening dat Manchester’s afschuwelijke nederlagen onder de nieuwe manager David Moyes , heeft geresulteerd in Man-U’s zevende plaats met weinig hoop tot verbetering in zicht , en kan het laatste dropje zijn die de emmer laat overlopen voor Alex.

” Het is gewoon steeds moeilijker te rechtvaardigen om met een team te steken dat geen kans heeft op het winnen van de titel  dit jaar “, zegt Alex , die eigenaar is van twee Manchester United voetball T-shirts . “Toen ik opdaagde op kantoor op maandag was ik gedwongen tot een gesprek met de rest van mijn collega’s , Wat moet ik over praten ? Hoe mijn kant had een gelijkspel met een team dat ik nog nooit van gehoord heb?  Hoe we zijn uitgesmeten van de FA cup ? ​​”

” Nee, als ik mijn maandagochtend ga besteden met het opkijken van mijn team’s  resultaten in de krant, dan wil ik  een team die  me resultaten gaat opbrengen .

Manchester United gaf mij altijd het gevoel dat ik speciaal was en een winnaar was …  De titels ! De overwinningen ! De last-minute goals! Hoewel ik niet een van de wedstrijden heb bekeken , kon ik toch lekker opscheppen dat ik een supporter was van Man-U ” .

Na het afwegen van zijn opties , Alex heeft besloten dat zijn transfer naar Arsenal de oplossing voor zijn ellende zou kunnen zijn :

” Ja, ik ben echt tevreden met Arsenal dit jaar “, zegt Alex ,die ook een supporter is van FC Barcelona en de Los Angeles Lakers .

” Ik dacht eerst aan Manchester City ,  ik had bijna overgestapt naar hen een paar jaar geleden, toen ze de Premier League hadden gewonnen. Dat was zeker spannend!

Maar Arsenel schijnt de sterkste te zijn dit jaar , plus ze spelen in het rood , een kleur waarvan ik meer hou dan blauw. Ik kan waarschijnlijk nog steeds een van mijn twee Manchester United T-shirts dragen als ik ooit eens naar een voetbal match zal gaan ” .