Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Lombardsijde: Gijzeling Neemt Plaats Gedurende Huwelijksfeest

Lombardsijde: Gijzeling Neemt Plaats Gedurende Huwelijksfeest


Gijzeling  Bruiloft in Lombardsijde

Mr Vervoorde voor gijzeling gedurende Bruiloft in Lombardsijde

Lombardsijde – Middelkerke. Een Lombardsijdse man heeft vandaag in vertrouwen gesproken met NN over de schokkende ervaring die hij opgelopen had na dat hij als gijzelaar genomen was en gevangen was in een cirkel van klappende mensen op de dansvloer tijdens een huwelijksfeest in Lombardsijde, Middelkerke.

Paul Vervoorde was zich goed aan het amuseren tijdens de bruiloft van zijn ex-vriendin maar het was enkel tot na de maaltijd dat het incident gebeurde, waardoor de Lombardsijdse inheemse nu aanzienlijke mentale littekens heeft.

Toen de leden van de muziekband, die gedurende de receptie zich doorwerkten door een medley van populaire disco tunes, plots Billie Jean begon te spelen, nam Vervoorde zijn positie op de dansvloer met de bedoeling het oog te vangen van het enige single bruidsmeisje in de feestzaal.

Helaas Vervoorde ’s dansmoves trokken te veel aandacht van de menigte , en de semi-pro 44 jaar oude danser bevond zich alleen in het midden van een klappende cirkel toen de muziekband meer Michael Jackson liedjes speelde.

Ik had geprobeerd om de cirkel te verlaten, maar ze jouwden me uit en duwden me terug in het midden ” snikte Paul, toen hij details van de vreselijke gebeurtenis uitsluitend met Nieuwpoort Nieuws meedeelde .

“Ik deed mijn best om Michael Jackson na te doen om hen te sussen en tevreden te stellen, maar ik ben niet zo’n geweldige danser.

Ik probeerde om een aantal andere mensen in de cirkel te trekken , maar niemand wilde. Ik had geen andere keuze dan te blijven dansen en mijn onderbuik/kruis vast te houden en AYEeeEW met een hoge stem te schreeuwen” .

De spanning steeg in de feestzaal en voor Mr Vervoorde toen de anticipatie voor een moonwalk groeide onder de ontzettend enthousiaste menigte van broers, zusters, neven, nichten. nonkels, tantes, vrienden van de bruid en bruidegom en oude mensen die hun ouders kenden .

“Ik voelde me in echt gevaar en vreesde voor mijn leven, toen ik probeerde de cirkel te verlaten… “ snikte Mr Vervoorde, die  zijn huis niet heeft verlaten sinds de bruiloft op 29 december laatst.

Wat het zelfs erger maakte was dat de muziekgroep de aandacht vestigde op mij door Moonwalk Moonwalk te roepen,…. met de bedoeling dat ik een moonwalk zou doen… Ik ben van Lombarsijde… how the fuck zou ik weten hoe te moonwalken ?

Ik had geen keuze om het te proberen maar viel recht achtereover en op mijn kont , wat genoeg was om iedereen in een hysterische lachbui te laten uitbarsten waardoor ik snikkend in de foetushouding op de grond ineen kroop en toen begonnen ze allemaal normaal te dansen zonder enige verdere aandacht te besteden aan mij.” besloot Mr Vervoorde

Elk jaar in Belgie , honderden mensen op bruiloften bevinden zich in een gedwongen dans situatie . Als u bent getroffen door dit probleem zoals besproken hierboven, neem dan contact op  www.forcedtodance.com