Laatste Nieuws
Home - Lifestyle

Lifestyle

Laat je inspireren en geniet van het laatste Lifestyle nieuws gebracht door Nieuwpoort Nieuws

Antwerpenaar verlaat WhatsApp Groep om WhatsApp Groep te bespreken in andere Whatsapp Groep

Antwerpenaar verlaat WhatsApp groep om WhatsApp Group tebespreken in andere Whatsapp Groep

Oostende : Antwerpenaar Dirk Helgen heeft een pauze genomen en heeft zich terug getrokken van een lange Whatsapp groepschat tussen zijn vrienden Koen Deraedt, Phillippe Oegenaerts, Jean Willaart en Jean-Luc Willebeek om een ​​tweede Whatsapp-groepchat te beginnen met alleen Koen Deraedt, Phillippe Oegenaerts en Jean Willaart in een poging om het gedrag van Jean-Luc Willebeek in de originele Whatsapp Group-chat te ... Lees meer »

Nieuwpoort Nieuws Onderzoekt: TECHNO VIKING – Waar is hij nu?

Nieuwpoort Nieuws Onderzoekt: TECHNO VIKING

Bijna 20 jaar geleden, tijdens de Fuckparade in Duitsland, werd een legende geboren in de vorm van een halfnaakte raver met de  bijnaam  ‘Techno Viking ‘. Er was weinig bekend over de gespierde man in de bijna 4-minuten durende video, maar één ding is zeker; hij vond het niet leuk dat vrouwen omver geduwd of lastig gevallen werden…. De originele ... Lees meer »

Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

ALS JE EEN MAN BENT, dan weet je dat een knipbeurt bij de kapper ongeveer 12 minuten duurt, inclusief het lezen van de krant terwijl je wacht. Je zit in de stoel, de kapper geeft je dezelfde stijl die hij geeft aan 90% van de mannelijke bevolking en zedendelinquenten in Vlaanderen, en dan sta je op en misschien krab je ... Lees meer »

Aan De Wasdraad: Een Blik In De Wereld Van Competitief Was Drogen!

Aan De Wasdraad: Een Blik In De Wereld Van Competitief Was Drogen!

ER ZIJN spannende scènes te zien als een jurylid zijn hand over de handdoek streelt om te voelen als er een teken van vocht is … een pauze … en dan een witte vlag. Het is droog. Vancoillie gaat door naar de volgende ronde. We hebben Maria Vancoillie, een Nieuwpoortse huisvrouw en tweevoudig Belgisch Was Drogen kampioen, sedert vanmorgen in ... Lees meer »

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Van Bekende Vlamingen Die Je Ooit Hebt Gezien

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Die Je Ooit Hebt Gezien

VERGEET slanke benen en borstomvang: de Elleboogdriehoek is de nieuwe maatstaf voor het meten van vrouwelijke schoonheid. Nieuwpoort Nieuws heeft voor jouw, trouwe lezer, het Belgische internet doorzocht op zoek naar bekende Vlamingen met de meest sexy vrouwelijke driepuntsruimten tussen arm en lichaam van bekende Vlamingen en wij zijn verheugd om in onze rubriek Lifestyle – Vrouwen je de volgende ... Lees meer »

Ook Mannen Zouden De Schuld Voor Hun Grof Gedrag Op ‘ Hormonen’ Moeten Steken! – Masculinist Tony Vanauterijve

openbare toiletten nieuwpoort

Als onderdeel van onze rubriek Lifestyle , Uw Opinie geeft  de Vlaamse masculinist  Tony Vanauterijve regelmatig advies en bespreekt één van de dringender problemen die mannen ondervinden. “Wat goed is voor de gans, is goed voor de ganzerik”, dat zei mijn vader altijd. Maar voordat ik verder ga, laat me mezelf voorstellen door hallo te zeggen, Mijn naam is Tony Vanauterijve ... Lees meer »