Laatste Nieuws
Home - Lifestyle

Lifestyle

Laat je inspireren en geniet van het laatste Lifestyle nieuws gebracht door Nieuwpoort Nieuws

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalden Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalde Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Greta Thunberg Komt Aan In Lissabon voor Klimaatconferentie in Madrid. UITGESPROKEN Scandinavische tiener Greta Thunberg heeft eindelijk beseft dat er meer in het leven is dan meedogenloos campagne voeren tegen klimaatverandering na het aangaan van een relatie met 26-jarige Jimmy Verneute uit Nieuwpoort die vroeger rondreed in een gecustomiseerde Honda Civic van het jaar 1998. De vroegrijpe Zweedse Greta Thunberg ... Lees meer »

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Van Bekende Vlamingen Die Je Ooit Hebt Gezien

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Die Je Ooit Hebt Gezien

Nieuwpoort Nieuws heeft voor jouw, trouwe lezer, het Belgische internet doorzocht op zoek naar Bekende Vlamingen met de meest sexy vrouwelijke driepuntsruimten tussen arm en lichaam van bekende Vlamingen VERGEET slanke benen en borstomvang: de Elleboogdriehoek is de nieuwe maatstaf voor het meten van vrouwelijke schoonheid. en wij zijn verheugd om in onze rubriek Lifestyle – Vrouwen je de volgende ... Lees meer »

Hartverwarmend! Grote merken vieren International Women’s Day! …. om geld te verdienen..

Hartverwarmend! Grote merken vieren Internationl Women's Day! .... om geld te verdienen..

HOE INSPIREREND! Recordaantallen van toonaangevende merken die afhankelijk zijn van je -door al het geld dat je verspilt- om zodoende enorme winsten te maken, zijn vandaag samen gekomen, op Internationale Vrouwendag, om te bevestigen dat ze voordien al beweerden dat ze vrouwen veel eerder zouden gesteund hebben als ze wisten dat het hen meer geld kon opleveren, zo kan NN ... Lees meer »

Kindje In Hospitaal Na Mislukte Virale Cheese Baby Video

Virale Cheese Baby Video gaat verkeerd

Cheese Baby Video Gaat Verkeerd Een kindje uit Nieuwpoort zou in een stabiele toestand verkeren nadat hij was overgevlogen naar het HH Ziekenhuis in Brugge nadat een virale grap verkeerd ging. Peutertje Karel Vanswansen,1, werd opgenomen met hoofdverwondingen als gevolg van een misverstand van zijn ouders uit Antwerpen over de huidige ‘Cheese Baby’ Viral Videos. De Cheese Baby Viral Videos ... Lees meer »

Jongeman uit Nieuwpoort die lid is van feministische beweging heeft echt geen bijbedoelingen!

Student die lid is van feministische groep heeft geen bijbedoelingen

Een student uit Nieuwpoort heeft naar verluidt ‘zeker echt geen bijbedoelingen’ om lid te worden van de feministische beweging van de universiteit in Gent. Nieuwpoort Nieuws heeeft via een anonieme bron vernomen dat Freddy Vantrommelghem, een student kunstwetenschappen, zich heeft aangesloten bij één van de 27 feministische bewegingen in Gent om de onderdrukking van vrouwen in de samenleving te bestrijden ... Lees meer »

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad!

Enkel Lof voor Miss Belgie Elena Castro Suarez nadat ze Gerimpelde Vingers Toont Na Lang Bad

Kersverse Miss Belgie én vrouw Elena Castro Suarez heeft gistermiddag veel lof ontvangen op sociale media toen ze fotos van haar gerimpelde vingers deelde nadat ze vier uur in een bad doorbracht De 18 jaar, 5 maanden en 5 dagen jarige Elena Castro Suarez en toekomstige Miss Solar System 2020 deelnemer plaatste verschillende onbewerkte fotos van haar vingertoppen die  verschrompeld leken te ... Lees meer »