Laatste Nieuws
Home - Lifestyle

Lifestyle

Laat je inspireren en geniet van het laatste Lifestyle nieuws gebracht door Nieuwpoort Nieuws

Goedele Liekens: Scheer als je wilt dat hij je dáár lekt !

Goedele Liekens: Als je wil dat hij je dáár lekt, dan moet je je maar scheren!

In onze rubriek Lifestyle-Opinie geven wij graag het woord aan mensen die het eigenlijk niet verdienen, maar enkel voor vandaag maakt onze hoodfredacteur een uitzondering op de regel door sexuologe en slaapkamergodess Goedele Liekens aan het woord te laten. Hallo jij daar lekker stuk!  Goedele Liekens hier exclusief op Nieuwpoort-Nieuws.be ! Wat zien jullie dames er allemaal geil uit vandaag! ... Lees meer »

EXCLUSIEF : GOEDELE LIEKENS VRIJDAG 20 April

Goedele Liekens

In onze rubriek LIFESTYLE ontvangen we Goedele Liekens op vrijdag 20 april Lees welke tips Goedele Liekens heeft in haar column in onze rubriek Lifestyle nvdr Update: Je kan Goedele’s column NU lezen in onze rubriek Lifestyle Lees meer »

Legalise Cannabis Vergadering Zal Plaats Vinden Oh Shit Was Dat Deze Morgen?

“EEN VERGADERING om de mogelijke legalisatie van cannabisproducten te bespreken zal morgenochtend plaatsvinden, met als doel de kwestie later dit jaar aan te kaarten met volksvertegenwoordigers en senatoren die deel uitmaken van de verschillende politieke partijen in Belgie. … nee, het is morgenochtend. We hebben het hier opgeschreven, kijk naar de datum. Wacht, welke dag is het vandaag?” De bijeenkomst ... Lees meer »

Nu weet ik waar de Dalai Lama zijn inspiratie vandaan haalt.

Volg Nieuwpoort-Nieuws.be op Twitter @NieuwpoortPers Lees meer »

Ik accepteer niet minder dan € 50 per persoon voor mijn Plechtige Communie! – Michel Vereye, aanstaande communicant

Plechtige Communie

In onze rubriek Uw Opinie bieden we graag een platform aan mensen die het eigenlijk echt niet verdienen. Vandaag  is het de beurt aan 12 jarige Michel Vereye, die zich momenteel voorbereidt voor zijn Plechtige Communie in Nieuwpoort. Als het gaat over what we leren in onze wekelijkse plechtige communieklas dan zijn die clichés zoals verdraagzaamheid, vergiffenis, huwelijk en scheidingen ... Lees meer »

Nieuwpoort : 74-Jarige Kan Niet Geloven Hoe Mooi Het Weer Is !

Madeleine Vansteenbaecke, Het mooie weer is niet te geloven!

“Ik Kan Het Niet Geloven!” Een vierenzeventige vrouw uit de Recollettenstraat in Nieuwpoort, Madeleine Vansteenbaecke (74), heeft vandaag meegedeeld met Nieuwpoort Nieuws dat ze het mooie en zonnige weer dat de Vlaamse kust teistert niet kan geloven. Madeleine Vansteenbaecke, die getrouwd is met George vanuit de Kokstraat, zei dat ze het niet kon geloven hoe mooi het weer was en dat ... Lees meer »