Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Lidl Nieuwpoort Bijna Tragisch Accident Veroorzaakt Door Kassa

Lidl Nieuwpoort Bijna Tragisch Accident Veroorzaakt Door Kassa


Lidl Nieuwpoort bijna tragisch incident

Nieuw geopende kassa veroorzaakt een massale stormloop in Lidl Nieuwpoort

AMBULANCES bevinden zich nog steeds op de parkeerplaats van Lidl Nieuwpoort deze namiddag, zoals stille getuigen van een bijna tragisch incident, na meer dan dertig mensen gewond raakten nadat een nieuw geopende kassa een massale stormloop had veroorzaakt.

Shoppers in de Lidl Nieuwpoort stonden al bijna een uur lang in de rij van de enige open kassa, terwijl een personeelslid die de kassa bemande langzaam en methodisch aangekochte goederen langzaam scande.

Onrust begon al tussen de wachtende menigte te groeien voordat de enige aanwezige kassabediende mompelde dat een tweede kassa op het punt stond te openen. Uiteindelijk verscheen de tweede kassabediende en toen ze de wachtende klanten uitnodigde om hun boodschappen op de transportband van haar kassa te plaatsen, resulteerde dit in een paniekreaktie toen vaders en moeders hun kinderen in de steek lieten om zodanig als eerste de kassa te bereiken.

“Ik had het geluk om er levend vanuit te komen”, zei Sonja Verhaeghe, die net daarvoor de tijd had doorgebracht met te klagen dat ze enkel en alleen een brood had en dat niemand die een volle kar had haar liet voorgaan.

 Lees ook Nieuwpoort: Alleenstaande Moeder Maakt 384 Pannekoeken Voor Vette Dinsdag !

Luister naar Radio Nieuwpoort : uw radio aan de Vlaamse Kust

“We stonden daar al eeuwen te wachten toen we een meisje zagen dichterkomen met haar kassakistje die het kleingeld bevatte in haar hand. Iedereen wachtte tot we zeker wisten aan welk kassa  ze zou gaan zitten en toen brak alle hel los.

“Ik kwam met mijn voeten onder de wielen van een trolley terecht en viel op de grond. Ik slaagde erin om weg te kronkelen, maar mijn brood was helemaal verpletterd en ze eisten dan ook dat ik dat brood betaalde “.

Dit laatste incident heeft Lidl opnieuw onder druk gezet om meer dan één kassa tijdens het spitsuur te openen; alhoewel de retailreus dit waarschijnlijk niet zal doen omdat dit het aantal personeel die beschikbaar is om palleten met flessen water overal in de winkel te plaatsen, zou verminderen.