Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Leven Van Nieuwpoorts Teenage Meisje (oorspronkelijk uit Limburg) Nu 200% Meer Interessant!

Leven Van Nieuwpoorts Teenage Meisje (oorspronkelijk uit Limburg) Nu 200% Meer Interessant!


Teenager en Individualist Els Dejaever Uit Nieuwpoort

Teenager en Individualist Els Desaever Uit Nieuwpoort

Het leven van een Nieuwpoorts tienermeisje, oorspronkelijk uit Limburg, is nu net een heel stuk interessanter na de toevoeging van een blauwe streep in haar anders zo mooi licht goud-blond haar en verdubbeld haar niveau van individualiteit en eigenzinnigheid en zal hopelijk ook haar sociale status in haar school ( Campus De Vierboete) stimuleren

Els Desaever, 14, nam de drastische stappen na het realiseren dat haar Gothrock T-shirt en haar liefde van Tim Burton films ( Edward Scissorhands, Dark Shadows etc) waren niet genoeg om haar positie als het maffe en coole meisje in haar klas voor eens en voor goed te cementeren.

Met een strikt verbod van piercings en tatoeages op haar gezicht in plaats en opgelegd door ouders Mark en Lieve Desaever – oorspronkelijk uit Limburg-  Els besloot om haar individualitet te uitten door middel van haar haar te kleuren, en koos Punk Chick Blue nr. 7 van het beperkte aanbod in de Unic Supermarkt.

Met het kleurproces geacht een groot succes, de student kijkt uit naar het paraderen van haar badass new look aan de ingang van Jeugdhuis de Prieze dit weekend, waar het zal opvallen tussen de andere meisjes die kozen voor Punk Chick Blue nr. 8 en Punk Chick Blue nr. 9.

“Het is mijn haar, dus als je het niet mooi vindt, dan is dat jouw probleem,” zei Els, ondanks het feit dat ze echt echt echt hoopt dat je haar haar mooi vindt.

Ik ben niet een van die mooie-meisje types die zich fixeren op hoe ze zich kleden en hoe ze eruit zien, ik ben gewoon meer bezig met het uiten van mijn stijl, die ik zelf uitgevonden heb na uren van planning.
“Ik bedoel, kijk naar de blauwe streep in mijn haar; Ja kijk! Zie je die bauwe streep in mijn haar?!

“Ok, waarom kijk je naar mijn haar? Heb je nog nooit eerder iemand met een blauwe streep gezien? STOP KIJKEN NAAR MIJN HAAR, PERVERT!”.

Els zal naar verwachting de blauwe streep in haar haar houden tot ten minste volgende week zondag en ze zal het veranderen in een roze streep, omdat je het toch niet zou begrijpen.

Het is unaniem aangenomen dat kinderen van families uit Limburg, Antwerpen en het binnenland in het algemeen, die naar Nieuwpoort verhuizen, hebben aanpassingsproblemen en hebben moeite om zich sociaal te orienteren.