Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Legalise Cannabis Vergadering Zal Plaats Vinden Oh Shit Was Dat Deze Morgen?

Legalise Cannabis Vergadering Zal Plaats Vinden Oh Shit Was Dat Deze Morgen?


“EEN VERGADERING om de mogelijke legalisatie van cannabisproducten te bespreken zal morgenochtend plaatsvinden, met als doel de kwestie later dit jaar aan te kaarten met volksvertegenwoordigers en senatoren die deel uitmaken van de verschillende politieke partijen in Belgie.
… nee, het is morgenochtend. We hebben het hier opgeschreven, kijk naar de datum. Wacht, welke dag is het vandaag?”

De bijeenkomst werd voorgesteld deze morgen door de Westvlaamse tak van de groep die zich de Cannabis en Dopers Vereniging (CDV) noemt naar aanleiding van de aankondiging door de leider van de Groene Partij in Australië, waarin wordt opgeroepen om het verbod van cannabis voor persoonlijke en medische doeleinden tot een einde te brengen.

“Serieus, het is morgen, toch? Je maakt een grapje, toch? Nee? Hebben we die vergadering gemist?”

Lees Ook Grote Opluchting Voor Family Verneute Uit Nieuwpoort

“De meeting die gepland is voor 15:00 uur deze namiddag heeft als doel dat de CDV de mogelijkheid wil bespreken om voldoende momentum bij het publiek op te bouwen om een ​​stemming in de Senaat te rechtvaardigen, gevolgd door een mogelijk referendum hierover volgend jaar. Kijk, kijk naar mijn telefoon, kijk naar de datum erop. De vergadering is morgen, kijk… Wacht een minuutje, misschien heb ik de datum  op de Amerikaanse wijze gezet.”

“Je moet je afvragen waarom die Amerikanen de maand voorop zetten, en dan de dag op de manier ze de datum schrijven, en niet omgekeerd zoals wij”, zei een lid van de CDV,” die exclusief sprak met NN, “voor wat is dit nu goed voor ?”

“Wie heeft er gelijk, in dat geval? Wat is de juiste manier om een ​​datum te schrijven. Hebben wij gelijk? Of hebben de Amerikanen gelijk, of de Engelsen of de Boedisten? En wat met de Chinezen? En wie bepaalt wie gelijk heeft en wie is er mis in zo’n situatie? Is er iemand in de wereld die het laatste woord daarover krijgt? Iemand moet toch verantwoordelijk zijn daarover……iemand!”

“Misschien.. misschien moeten we gewoon eventjes kijken hoe de rest van de wereld een datum schrijft, en welke manier het meest wordt gebruikt, oké, dat is … dat is het. En de andere landen moeten dat systeem dan maar gewoon volgen , weet je? ”

“We kunnen geen twee, drie of vier verschillende systemen hebben om de datum te schrijven. Dat is gewoon stom. Daarom misten we die vergadering… deze morgen. Wat was het weer over ? Iets over Australië? ”

nvdr: Meer informatie heeft NN bereikt en we kunnen met u meedelen dat de vergadering volgende maand is.