Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Kindje In Hospitaal Na Mislukte Virale Cheese Baby Video

Kindje In Hospitaal Na Mislukte Virale Cheese Baby Video


Cheese Baby Video Gaat Verkeerd

Virale Cheese Baby Video gaat verkeerd

Virale Cheese Baby Video gaat verkeerd

Een kindje uit Nieuwpoort zou in een stabiele toestand verkeren nadat hij was overgevlogen naar het HH Ziekenhuis in Brugge nadat een virale grap verkeerd ging.

Peutertje Karel Vanswansen,1, werd opgenomen met hoofdverwondingen als gevolg van een misverstand van zijn ouders uit Antwerpen over de huidige ‘Cheese Baby’ Viral Videos.
De Cheese Baby Viral Videos tonen ouders en familieleden die plakjes kaas op het gezichtje van hun baby’s gooien ofte smeren terwijl ze de verbijsterde blikken op de gezichtjes van de kindjes vastleggen op hun Smarthphone and zodoende de video delen op Facebook,Youtube and andere sociale media.

Lees ook:Opnieuw Ophef in Restaurant in Nieuwpoort ! Kindje toegang geweigerd. De Reden…?

Ouders Dirk(52) en Clara(17) Vanswansen uit Antwerpen, in hun haast om hun eigen versie van de Cheese Baby virale video te maken, herkenden onmiddelijk hun fout toen ze een 200gr blok van Passendale Kaas -in plaats van plakjes kaas- naar hun baby gooiden toen hij in zijn hoge stoel in elkaar zakte en hen met een ‘what the fuck?’ gelaatsdrukking aankeek .

“De kleine jongen komt wel goed, maar hij heeft veel geluk, hoewel zijn ouders idioten zijn”, zei een woordvoerder van de Politie Westkust.

“We hebben dit bij elke virale video-uitdaging gezien, van ijsemmers tot babyhaaien; mensen die zo’n haast hebben om zichzelf ‘online beroemd’ te maken dat ze elke vorm van veiligheidsprocedure vergeten. Het leven van een kind is het niet waard om te riskeren voor een video “.

Ondertussen hebben de Vanswansens bijna een miljoen hits gescoord na het uploaden van hun Cheese Baby video over de blessure van hun kind onder de titel ‘Cheese Baby FAIL !! LOL ‘