Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Winkeliers Verwachten Vandaag Groot Aantal Mannen

Winkeliers Verwachten Vandaag Groot Aantal Mannen


Winkeliers verwachten groot aantal mannen vandaag

Winkeliers verwachten groot aantal mannen vandaag

Winkeliers verwelkomen vandaag duizenden mannen in  winkels over het ganse  land, daar ze beginnen met hun jaarlijkse -op de laatste minuut- zoektocht om een cadeau uit te kiezen van wat er overblijft op de winkelschelven voor hun echtgenote of partner, zo kan Nieuwpoort Nieuws onthullen.

Terwijl ongeveer 80% van de mannen daadwerkelijk vroeger deze ochtend om 9.00 uur begonnen met iets te vinden, de overblijfende 20% zal in paniek slaan, daar wat overblijft in de winkels bestaat enkel uit onbenulligheden en ander shite..

We hebben eigenlijk onze afvalcontainers leeggemaakt en de inhoud op de schelven gezet deze ochtend vroeg en de beschadigde goederen te koop gezet , daar we weten dat echtgenoten traditioneel vandaag beginnen met hun speurtocht voor cadeautjes, ” legde winkelier Martin Provoost uit de Marktstraat te Nieuwpoort uit.

Onze eerste man van de dag kocht een gebroken strijkplank…hij zei het was perfect voor zijn vrouw “ .

Echtgenoten, beroemd voor hun onvermogen om aandacht te besteden aan de kerstcadeau hintjes ge-uttered door  hun vrouwen sedert juni, waren positiever over hun vooruitzichten .

Ach , er zijn nog steeds enkele geweldige koopjes te vinden.” verklaarde echtgenoot David Vervaecke .

Ik ben niet een van die mensen die deelnemen aan die gekke Kerststormloop in november om een koopje te krijgen .” voegde David- die binnenkort een schilderkwast voor zijn vrouw An zal kopen alhoewel ze geen belangstelling heeft voor dergelijke dingen-.er aan toe.

Scrupuleuze winkeliers hebben ook besloten om extra te profiteren van de jaarlijkse gebeurtenis die nu deel uitmaakt van de kerst- ervaring voor bijna alle shoppers.

Wij verkopen nu tickets in de winkel , zodat mensen kunnen kijken naar paniekerige echtgenoten in hun zoektocht van wat er overblijft van de resterende onbenulligheden.

We hebben eigenlijk 40 stoelen naast de kassa en de klantendienst comptoir geplaatst, “legde winkeleigenaar Mark Hubrecht uit.

De VIP-tickets zijn voor een zitplaats naast de kassa, zodat u een man, die iets volstrekt ongepast voor de gelegenheid koopt, kunt observeren terwijl hij de uitdrukking heeft op zijn gezicht van iemand die de Lotto gewonnen heeft” .

Uit een -op de laatste minuut- onderzoek, uitgevoerd door Nieuwpoort Nieuws, blijkt dat van echtgenoten die winkelen, slechts 1 van de 50 van de ondervraagden hadden  een uitgesproken gevoel van angst en paniek .

De hoeveelheid stress die sommige mannen ondergaan om iets te vinden is belachelijk!

“Ik kom hier gewoon en kies iets en tien minuten later heb ik al gedaan met een cadeau te zoeken “, bood echtgenoot Jos Desmit aan toen hij bezig was met het vastsjorren van een 2 meter lang marmeren standbeeld van iets onherkenbaar op het dak van zijn auto.

Cijfers van echtgescheidingen en breuken tussen ongehuwde partners tussen Kerst en Nieuwjaar zijn tot op heden onbekend.