Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Katy Perry In Nieuwpoort Voor Launch ‘Pussy Parfum’

Katy Perry In Nieuwpoort Voor Launch ‘Pussy Parfum’


Katy Perry's 'Pussy Parfum' Uitverkocht in 60 min

Katy Perry’s ‘Pussy Parfum’ Uitverkocht in 60 min

Popsensatie Katy Perry is koningin van de parfum markt geworden na de launch in Nieuwpoort van haar heerlijk geurende parfum, speciaal ontworpen met de geur van vrouwelijke genitaliën.
Wachtrijen vormden zich in Nieuwpoort, Londen, New York en Tokio als de zangeres onthulde haar nieuwe parfum ‘Pussy’ aan haar fans.

In een persbericht de parfum wordt beschreven als ‘een sterke geur met als bedoeling het maximaliseren van de omzet’, ‘noten van brand management’ en ‘subtiele tonen van cash’.

“In marketing kringen proberen we het stil houden, maar ja,  de meest winstgevende markt voor popsterren is vaak met fans die in de ‘borderline – stalker’ categorie toebehoren,” deelde een insider mee met Nieuwpoort Nieuws.

Perry, die eerder een aantal parfums heeft uitgebracht, was aanwezig bij de lancering van haar parfum in Nieuwpoort om aan te tonen hoe effectief de geur kan zijn.

Celebrity parfum deskundigen waren echter onbewogen als de 100.000 eenheden van Pussy in  60 minuten uitverkocht waren.

“We verkopen een levensstijl hier,” deelde Perry’s  marketing manager voor Belgie, Linda Verstraete, mee : “Vrouwen over de hele wereld zullen zich  nu zeer goed voelen omdat sommige jongens in een laboratorium gooiden wat geuren te samen in een fles.”

” Onze boodschap is voor de vrouwen van Belgie is :  ‘Met Katy’s parfum zal je vagina ruiken net als Katy’s’ en ik denk dat is een krachtige boodschap. ” besloot Mevrouw Verstraete.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd