Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Karen Verplancke, Schoonste Boerin Van Vlaanderen, Sparkt Oproer Op Instagram

Karen Verplancke, Schoonste Boerin Van Vlaanderen, Sparkt Oproer Op Instagram


Karen Verplancke, Schoonste Boerin Van Vlaanderen, nu op Instagram !

Karen Verplancke, Schoonste Boerin Van Vlaanderen, nu op Instagram !

Karen Verplancke, de Schoonste Boerin van Vlaanderen, schokte haar legioenen van jonge en oude fans uit Vlaanderen en de hele wereld door het uploaden van een foto van zichzelf, gehuld in sexy lingerie, op haar Instagram account.

De 32jarige Karen Verplancke sparkte geruchten dat ze zou kunnen lijden aan psychische problemen na het winnen van de tijtel ‘Schoonste Boerin Van Vlaanderen’ toen de foto van haar in een provocatieve pose uitging naar haar 14,5 miljoen volgers op de populaire photo-sharing website Instagram.

De foto,waarin Karen Verplancke te zien is, toont haar in een uitnodigend lingeriesetje met bijbehorende panties van de laatste Ann Summers mode die haar eigenlijk passen en trended op Twitter gisterenavond toen fans de hashtag #BidVoorKaren in hun tweets plaatsten te midden van rapporten dat de foto was gephotoshopt en ge-upload door iemand die Karen’s Instagram-account had gehackt.

“Ik heb problemen met het geloven dat het eigenlijk Karen is, om eerlijk te zijn , “ zei 17 -jarige fan Christine Vercauwe uit Hasselt, die berichten op Twitter plaatst onder de gebruikersnaam ‘CockaDickted69’.

” Om te beginnen, Karen is veel te sexy en de lingerie dat ze draagt in de foto is iets dat ze normaal nooit zou dragen . En ze heeft ook geen uiers in de hand. Ze lijkt ook make-up aan te hebben. Dit kan niet kloppen!

Tweet

Tweet

Karen, die bekendheid verwerfde  als de gloednieuwe Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015 meldde zich aan op Twitter later gisterenavond om te bevestigen dat de foto inderdaad echt is, en legde haar fans uit dat ze zich enkel uitte als een alledaagse  sexueel-zelfbewuste Vlaamse vrouw.

“Ik ben een jonge , seksueel- zelfbewuste jonge vrouw die alleen maar boeren geil wil maken door nu en dan sexy outfits te dragen.  Sommige mensen kunnen gewoon niet omgaan met het idee dat ik ben veranderd ; dat boerinnetje dat rondliep in een overall bedekt met koeshit is gone!” .

” Mensen moeten hun percepties van wie ik zou moeten zijn laten gaan!” zei Karen, terwijl ze woedend twerkte aan haar BH zonder duidelijke reden.

Karen Verplancke zal in de komende weken op tournee in Vlaanderen, Belgie en Nederland gaan, volledig gekleed in comfortable ensembles.