Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Jongeman uit Nieuwpoort die lid is van feministische beweging heeft echt geen bijbedoelingen!

Jongeman uit Nieuwpoort die lid is van feministische beweging heeft echt geen bijbedoelingen!


Student die lid is van feministische groep heeft geen bijbedoelingen

Student die lid is van feministische beweging heeft geen bijbedoelingen

Een student uit Nieuwpoort heeft naar verluidt ‘zeker echt geen bijbedoelingen’ om lid te worden van de feministische beweging van de universiteit in Gent.

Nieuwpoort Nieuws heeeft via een anonieme bron vernomen dat Freddy Vantrommelghem, een student kunstwetenschappen, zich heeft aangesloten bij één van de 27 feministische bewegingen in Gent om de onderdrukking van vrouwen in de samenleving te bestrijden en niet omdat hij één van de jonge vrouwen, Kaatje Vermoortele, aanvoerster van de feministische beweging echt leuk en sexy vindt.

“Ik heb een hekel aan de beschuldiging dat ik een soort van bijbedoeling heb. Mijn motief is dat vrouwen overal worden onderdrukt, “vertelde Freddy terwijl hij eraan toevoegde,”denk je dat ze dat heeft gehoord? ”

Freddy’s interesse in de feministische beweging deed zich het eerst voor, beweert hij, toen hij hoorde dat een aantal -nu voormalige mannelijke vrienden- op een minachtende manier over een lid van het vrouwelijke geslacht aan het praten waren.

Lees ook: Masculinist Tony Vanauterijve: Homo’s zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben!

In een poging om zijn solidariteit die hij voelde voor de feministische beweging, in het bijzonder de specifieke incarnatie van feminisme die zich geopenbaard heeft in de vorm van Kaatje, te tonen zei Freddy af en toe: “Och mannen, echte smeerlappen?” En “de Beauvoir, hè? ” en daarmee zijn engagement voor de strijd tegen seksisme en vrouwenhaat stabiliseerde in de ogen van Kaatje en andere feministen.

“Kijk, ik heb geen zin in Kaatje, alsjeblieft, stop dat te zeggen,” vertelde Freddy, zonder dat iemand hem vroeg of zei als hij zin had in Kaatje.

“Eerlijk gezegd, ik heb genderblindheid – het maakt mij niets uit en ik zie het verschil niet tussen een vrouw en een man, zelfs niet als ik het zou proberen te zien, en dat is maar goed ook, want anders zou ik Kaatje’s soepele borsten op en neer zien stuiteren iedere keer ze gaat joggen en dat zou een echte afleiding zijn. Maar zoals ik al zei, dat soort dingen heeft geen effect op mij.”

nvdr; update volgt binnenkort