Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Jonge Dame uit Nieuwpoort Begint Nieuwe Job Als Fashion Model.

Jonge Dame uit Nieuwpoort Begint Nieuwe Job Als Fashion Model.


Jonge Dame uit Nieuwpoort Begint Nieuwe Job Als Fashion Model.

Jonge Dame uit Nieuwpoort Begint Nieuwe Job Als Fashion Model.

Nieuwpoort, West Vlaanderen. Nieuwpoort Nieuws heeft vernomen dat ene Kathleen Verzeecke, een jonge vrouw uit Nieuwpoort, West Vlaanderen haar Facebook-werkstatus vandaag heeft verandered tot ‘parttime-model’, na een drie uur durende fotosessie met een Brusselaar met een camera.

De eerder werkloze jonge dame  zei dat ze amateurfotograaf Tom Vervoorde € 50 betaalde voor de portretten, die op verschillende locaties in en rond Nieuwpoort werden genomen.

“Ik ben heel blij met de manier waarop de shoot is gegaan”, zei de ex-studente Media Studies. “Hij zorgde ervoor dat ik voor lokale bezienswaardigheden stond waarvan ik zelfs als Nieuwpoortenaar niet wist dat ze bestonden en die echt het beste in mij naar voren brachten.”

“Ik denk dat de oude ijzeren brug en de vismijn shoots mijn favorieten zijn.”

De 26-jarige had eerder de ganse onderneming om te modelleren al geruime tijd uitgesteld , maar besloot om de fotoshoot te doen nadat ze gehoord had via een prive_berichtje van Vervoorde hoe relatief laag de prijzen voor de shoot waren.

“Al mijn vrienden zijn al eeuwen bezig met modelleren.” legde ze uit.

Lees ook: Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce Latte

Een totaal van 100 foto’s van Vereecke zijn gisteravond geupload naar haar facebook-account, waardoor veel van haar vrienden zich gedwongen voelden om opmerkingen achter te laten zoals: ‘OMG je ziet er zo goed uit in deze foto’, ‘Prachtig !!!’, ‘So beautiful, je zou een voltijds model moeten worden, meid!! ‘en’ woww, Nieuwpoort in de achtergrond ziet eruit als pure shit in deze foto’s vergeleken met jouw’.

Na haar online succes heeft Kathleen ook laat in de avond een LinkedIn-account opgezet, dat later werd aanbeveeld door een vriend van een vriend die werkt in een modellenbureau in Antwerpen.

“Het enige wat ik nu moet doen is achterover leunen in mijn zetel en kijken naar de aanbiedingen die door FB-Messenger of de brievenbus komen.” besloot ze.