Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: Mie Moedr Smoorde 60 Sigarettn A Dag Toene Da Ze In Verwachtinge Was Van Mie E Me ‘Alfbroere!

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: Mie Moedr Smoorde 60 Sigarettn A Dag Toene Da Ze In Verwachtinge Was Van Mie E Me ‘Alfbroere!


Jimmy Verneute Met Terug Zwangere Moeder Jeanine

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute Met Terug Zwangere Moeder Jeanine Vermoere

Omringd door een groep van nietsdoende jongeren en straatlopers aan de zijkant van de Vismijn te Nieuwpoort, Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute verdedigde een recent nieuwsbericht dat verkondigde dat 23 % van aanstaande moeders roken gedurende hun zwangerschap en aldus een risico lopen .

Mie Moedr smoorde minstens fèèrtig sigarettn per dag toen da  ze in verwachtinge was va mie en mien halfbroere (!?!)  en toene da we tegeliekertied geboorn woarn, was ter nieks verkèèrd met uus!” merkte hij op , terwijl hij een joint opstak.

“Ze vertelde mie ook dat ze vodka achter vodka achterover keelde en andere diengen ook! Nooit e problèèm e ze gekreegen!’ . Menschen die zeggn da smoorn gevoarlijk is e gèn idee woar ze over babbln!”

“Kiek mo no roste Jeannette Veaux ut De Panne: e ze zie nie eur klèin’ gekreegen vorig joare op de tram van Ostende toen da ze 14 joar was e wannèère ze terugkèrde van eur lief  die eur buutn gesmeetn et  ? voegde hij eraan toe .

“Compleet goare gekokt van de crack was ze e ze nam toene nog twèè E’s toen de klèin’ zien hoofd no buutn stak !”

Het rapport, dat deel uitmaakt van een studie in verband met zwangerschap, sociale deprivatie en opgroeien in kansarm Belgie, vond dat vrouwen die een groot deel stress ervaren, veel meer kans hebben om te blijven roken tijdens de zwangerschap, terwijl armoede, sociale integratie en slecht onderwijs ook factoren zijn.

Verneute , die toegeeft dat hij en zijn halfbroer 14 weken te vroeg waren geboren, beweerde roken hielp hem om het lagere onderwijs tot zijn 14de verjaardag ‘stress-vrij’ te voltooien .

“ken ik altied gepeisd dat ik ‘tschoale zoe verloatn vo mien 13de verjoardag , mo dankzie de cigarettn was ik in staote om metaalbewerkinge en outbewerkinge te passeren in 3 kèrn, ” pochte hij. “‘k zou ik nie in stoat gewèst zien zoender te smoorn e ‘kzoun nu oogstwaarschienlijk opgeslootn zien voe de moorde van èèn of de twèè lèroars! “

Het rapport richt zich op roken, drinken en borstvoeding in de prenatale en antenatale periode en de invloed op kinderen, het geboortegewicht en de verdere groei en ontwikkeling vanaf de geboorte tot 1 jaar later.

“Os ter iemand ooit op zoek is no bewiezen dat ze verkèèrd zie, awe!  ik zien ‘tlevende voorbèèld! “ concludeerde Verneute, voordat hij twee keer bruin slijm oprochelde door zijn neus en het uitspuwde op de hoorn van de publieke telefoon en de zitbank aan de hoek van de vismijn.

Jimmy Verneute is bereikbaar op Twitter:

@JimmyVerneute

https://twitter.com/JimmyVerneute