Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Jimmy Verneute : Als U een Witte Kerst Wilt, Laat Het Mij Weten!

Jimmy Verneute : Als U een Witte Kerst Wilt, Laat Het Mij Weten!


Jimmy Verneute: Meer dan genoeg 'snow' voor Kerstdag.

Jimmy Verneute: Meer dan genoeg ‘snow’ voor Kerstdag.

Net na de dag dat het Belgische Meteorologische Instituut heeft bevestigd dat er geen White Xmas zal zijn deze Kerst aan de Vlaamse kust, heeft een lokale man alle verwachtingen getrotseerd door het aanbieden van een Witte Kerst voor iedereen die het wil.

Vanuit zijn favorite plek, naast de kerk en aan de zijkant van het stadhuis in het centrum van Nieuwpoort stad, 24 -jarige Jimmy Verneute beweert dat de voorraad van snow  ruimschoots voldoende is dit jaar tussen De Panne, Nieuwpoort en Oostende, – zolang je de juiste mensen kent…

Er is er meer dan genoeg  als u het geld hebt. ” zei de zoon van twee. ”

Veertig euro per gram en drie voor honderd euro, als u geinteresseerd bent” voegde hij toe.

Verneute, een part-time filantroop, beweert ook dat de ‘snow in rock-vorm komt’  en dat het niet versneden is met wat dan ook .

“Nah joeng , dit spul is zeer goed. De kerel van wie ik het krijg, levert het aan de Harley Wheelers ( lokale moto bende uit Oostende ) , zo je weet zeker dat het moet goed zijn . Dit spul komt rechtstreeks van de boot en er is niks van dat poeder erin dat tandartsen gebruiken om uw mond te verdoven. ”

Met nadruk leggend op de hoge zuiverheid, Jimmy Verneute adviseerde iedereen die de snow gekocht heeft om te beginnen met kleine lijntjes te nemen , omdat hij niet wil dat iemand sterft tijdens de kerst.

“Het laatste wat ik nu nodig heb is een paar leeghoofden die omver vallen met hun benen en armen in de luch en de flikken die me dan zullen ondervragen ‘” voegde hij eraan toe.

Het beste is om eerst een ​​klein lijntje te nemen om er een ​​gevoel van te krijgen . Dit stuff is rocketfuel, ventje.!!! ”

Jimmy Verneute eindigde ons gesprek toen hij zijn trainingbroekpijpen in zijn nieuwe witte sokken stopte en zijn klanten van het afgelopen jaar bedankte vooraleer hij op zijn fiets stapte, maar voegde er aan toe, met zijn bovenlichaam en hoofd omgedraaid, toen hij wegreed dat ex-vriend Jan Vandaele uit de Vanclichthovenstraat hem nog steeds 50 euro moet geven als gevolg van de verkoop van 10 gram of weed,  3 dagen voor geleden .

“He can go and fuck himself, de smeerlap!!!! Laatste keer dat ik iemand iets op de pof geef! Als iemand hem ziet, vertel hem dat de kerel van wie ik mijn stuff krijg, op zoek is naar hem…

Jimmy Verneute is bereikbaar op Twitter:

@JimmyVerneute

https://twitter.com/JimmyVerneute