Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Jezus stierf aan het kruis voor onze zonden en Boschuiyt kon geeneens 3 dagen zonder sigaretten!

Jezus stierf aan het kruis voor onze zonden en Boschuiyt kon geeneens 3 dagen zonder sigaretten!


Vasten Nieuwpoort

Boschuiyt kon geeneens 3 dagen zonder sigaretten§

De Katholieke Gemeenschap in Nieuwpoort heeft vandaag in oproer tesamen gekomen en één lokale man veroordeelt als zondaar nadat het algemeen bekend werd dat een 29-jarige man enkel drie dagen van de sigaretten kon blijven gedurende de 40 dagen dat ze ‘Vasten’ noemen.

Herman Boschuiyt (29), uit Nieuwpoort, wilde hetzelfde offer maken als sekteleider Jezus-Christus die in de woestijn voor 40 dagen wandelde en vastte door sigaretten op te geven gedurende dezelfde aantal dagen, maar de informatie die door Nieuwpoort Nieuws vandaag werdt verzameld openbaart dat hij spectaculair zijn belofte heeft gebroken, wat resulteerde in de conclusie van volgers van de secte dat Boschuiyt niet te veel respect heeft voor alles wat Christus doorstaan heeft door te sterven voor zijn volgelingen.

“Jezus was gegeseld voor drie dagen en dan hebben ze hem op een Kruis genageld en deze kerel kon geeneens proberen niet te roken gedurende deze 40 dagen … serieus, gewoon niet roken.
Hoe moeilijk kan dat nu zijn vergeleken met wat Jezus moest ondergaan”, merkte een katholiek die een probleem heeft met alles dat niet katholiek is op.

Lees Ook Ongelooflijk! Deze vrouw zet helemaal alleen de vuilnisbak buiten!

Terwijl Boschuiyt er zich van bewust was van het opmerkelijke lijden dat de sekteleider onderging om de collectieve zonden van de mensheid te vergeven, Boschuiyt was van mening dat het helpen van mensen in nood, zoals door oorlog verplaatste vluchtelingen te helpen en daklozen onderdak te geven in zijn huis een betere manier was om zich spiritueel te verbinden met het Katholicisme.

“De ganse tijd dat ik probeerde om een spirituele verbinding te maken met wat Jezus onderging voor mij, u en iedereen, maakte me aan het denken : ik wilde een sigaret “. zei  Boschuiyt.
Boschuiyt, die nu nauwelijks iemand in de ogen kan kijken daar hij ook gezien werd in de nabijheid van Syrische vluchtelingen die hij uitgenodigd had voor een maaltijd, legde uit aan NN;

“Ik dacht dat dit eigenlijk allemaal ging om mensen in nood te helpen, maar blijkbaar is dit niet het geval, deze 40 dagen blijken een soort van dieet te zijn voor de mensen in mijn gemeenschap.”

Boschuiyt had aanvankelijk geprobeerd om het roken van sigaretten te ontkennen wanneer hij geconfronteerd werd, maar NN heeft bewijsmateriaal in JPEG-formaat van verscheidene incidenten die duidelijk aantonen dat hij al rookte op de derde dag van Vasten.