Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Je kunt niet geloven hoe stom mijn baasje is!

Je kunt niet geloven hoe stom mijn baasje is!


Kasper: Je kunt niet geloven hoe stom mijn baasje is!

Kasper: Je kunt niet geloven hoe stom mijn baasje is!

Een hond uit Nieuwpoort, met zijn hoofd tussen zijn poten en voor de 1000ste keer alleen dit jaar, heeft ontdekt dat -als het gaat over het gedrag van zijn eigenaar, Michel Vervaecke uit Nieuwpoort- de verwachtingen niet genoeg verlaagd kunnen worden.

Nieuwpoort Nieuws bracht een middag door in het gezelschap van de hond en zijn baasje en vernam al snel van Kasper’s groeiende ergernis dat hij in het bezit is van een eigenaar die echt een stommekloot is.

Kasper, een 4-jarige bastaardhond, worstelt om te leven met de dagelijkse realiteit dat hij het eigendom is van een baasje die zo stom is dat hij zich schaamt om gezien te worden door andere honden gedurende zijn dagelijkse vijf minuten tellende wandeling  met Vervaecke.

“Serieus, kijk maar eens hoe stom hij is” zei Kasper die met een poot in de richting van de op de sofa slapende Vervaecke (28) wees .”Het reflecteert slecht op me, je weet wel…, andere honden denken als ze ons zien ‘hoe kun je zo’n idioot hebben als baasje zoals de jouwe?’ Altijd rondlopen in zijn trainingspak waarvan de broek van zijn kont hangt, geeneens de moeite doet om hondepoep op te scheppen en in een papieren of plastieken zakje te steken Dat is precies wat andere honden zien als we onze dagelijkse wandeling maken, maar het is zo veel erger thuis, “legt Kasper uit. ” Het was beter in het hondenasiel.”

Lees ookWetenschappers Slagen er in om Hondjes een Beter Leven te Geven!

De hond beschrijft een dagelijkse routine, van de ganse dag opgesloten te zitten in het appartement, het wachten op zijn baasje tot op het moment dat hij terugkeert van zijn werk en het opwarmen en eten van de take-away van gisteren terwijl hij obsessief door sociale mediaposten van zijn ex-vriendinnen kijkt in plaats om te gaan wandelen met hem.

“Ik breng de ganse dag door met op hem te wachten en wanneer hij thuis komt speelt hij altijd FIFA online met willekeurige mensen, hij is als een klein kind wanneer hij verliest. En kijk nu: nu is hij zijn neus aan het peuteren en zijn reet aan het krabben tergelijkertijd Welke 28-jarige man bekijkt  de Teenage Mutant Ninja Turtle films iedere week? Wil je dat ik stop, want ik kan de hele nacht dingen vertellen , “zei Kasper enthousiast,
voordat hij overwoog om deze week voor de 12e keer van huis weg te rennen.

Als u een hond bent en dit artikel heeft je gevoelens geraakt, gelieve dan deze website te raadplegen