Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Schattig! Deze Babyfoto’s van Janna Rommel-Opstaele zal je hart smelten!

Schattig! Deze Babyfoto’s van Janna Rommel-Opstaele zal je hart smelten!


Janna Rommel-Opstaele Open VLD

Janna Rommel-Opstaele Open VLD

Middelkerke. NA de succesvolle nederlaag van Janna Rommel-Opstaele en Open Vld Middelkerke gedurende de verkiezingen in oktober laatst, omhelsde Janna Rommel-Opstaele haar moment in de geschiedenis als uittredend burgemeester in Middelkerke en werd ze de eerste vrouw in Middelkerke die als lijstrekker haar partij de verkiezingen kostte.

Dus, wie is precies Janna Rommel-Opstaele uit Middelkerke?

En wie is de vrouw op DIE  foto van de verkiezingscampagne? Hoe was haar jeugd? Waar groeide ze op? Om haar baanbrekende carriere te vieren, hebben we exclusief voor jouw, trouwe lezer,  enkele van de meest schattige babyfoto’s van Janna verzamelt..

Janna kwam uit haar ei in 1957  en na een aantal weken van incubatie was ze de eerste van haar 28 broers en zussen die ze later bij hun aankomst in de wereld op at. Het duurde niet lang voordat het kleine ding begon te lopen en helemaal alleen vliegen en andere insecten verzwolgde. Zelfs op deze jonge leeftijd blonk haar onafhankelijkheid uit, ondanks alle moeilijke obstakels waarmee ze als jonge hagedis moest opgroeien.

Janna Rommel-Opstaele

Janna’s scherpe tong en sluw vermogen om zichzelf te camoufleren in een door mannen gecontroleerde wereld maakte haar al snel één van de meest gerespecteerde politici in Middelkerke  en West Vlaanderen, Ze at alles -en iedereen die haar in de weg liep of stond- op.

Janna Rommel-Opstaele

Lees Ook Voorbijgangers bekritiseerden deze vrouw toen ze in het openbaar borstvoeding gaf.. Wat ze hen vertelde zal je schokken!

Het duurde niet lang voordat Janna de liefde van haar leven ontmoette,  die zijn toekomstige vrouw vond terwijl hij op zoek was naar jongere prooien / eieren, een delicatesse waar hij nog steeds van geniet. Deze foto van het tienerpaar die op pad gaat, hangt boven de muur van hun slaapkamer om hen eraan te herinneren hoe het was om jong, vrij en verliefd te zijn.

Janna Rommel-Opstaele