Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - ISIS Frankrijk: 70 Maagden Nu Ook Beschikbaar Voor Vrouwen

ISIS Frankrijk: 70 Maagden Nu Ook Beschikbaar Voor Vrouwen


In Memoriam

IN MEMORIAM CHARLIE HEBDO

Een lang gekoesterde overtuiging onder mannelijke zelfmoordterroristen die zogezegd doden in de naam van Allah is dat ze 70 ongerepte tiener maagden krijgen als ze sterven tijdens een daad van ” Heilige Jihad ” .

Nu terwijl de wereld aandacht besteedt na de terroristische aanval op de onschuldige cartoonisten van Charly Hebdo door diegenen die diep beledigd zijn door cartoons van de profeet Mohammed, getekend door satirische extremisten, het potlood van de cartoonist en de pen van de schrijver hebben nog steeds niemand vermoord in koelen bloede sedert satire werd eerst gebruikt door Romeinse dichter Quintus Horatius Flaccus (Venusia,  8 AC)

De Franse tak van ISIS terroristen die zich uitgeven als volgelingen van de Profeet, hebben vandaag aangekondigd dat vrouwelijke martelaren nu ook 70 mannelijke tienermaagden zullen krijgen van Allah als zij hun leven geven tijdens een daad van Heilige Jihad, als bevolen door ISIS.

Een ISIS terrorist, die uit begrijpelijke redenen onbekend wenst te blijven deelde mee dat:

“ISIS is sedert lange tijd beschuldigd van de onderdrukking van de vrouw , maar nu we wereldaandacht hebben gekregen door het vermoorden van cartoonisten, zien we onze kans om daar iets aan te doen en zodus onze vrouwelijke vrijheidsstrijders de gave van 72 mannelijke tienermaagden te verstrekken zodat ze ook aan hun behoeften kunnen voldoen!?! “

In antwoord van het aanbod een 22jarige jonge vrouw die het offer overweegde zei:

Wat een krankzinnig idee , waarom zou een vrouw 72 tienerjongens die maagd zijn willen?. Denk aan al die hormonen en hun kleine penises, en niet te vergeten de seksuele daad zou voorbij zijn in een paar minuten . Dit is waanzin ! “

In tussentijd de 72 vrouwelijke maagden die wachten op ISIS martelaren bevestigen dat ze eigenlijk liever mannen willen die minder bloeddorstig en gedachteloos zijn en dat de grootte van hun machine geweren is parrallel met het psychologische effect dat wordt veroorzaakt door een miniscule penis.