Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Ipad Air Aankoop Kan Liefde En Genegenheid Van Uw Kind Voor U Versterken

Ipad Air Aankoop Kan Liefde En Genegenheid Van Uw Kind Voor U Versterken


Kinderenen van gescheiden ouders melden bijna een stijging van 50 procent van  liefde en genegenheid voor ongeacht welke ouder die bereidt is om ze een nieuwe iPad Air te kopen, volgens een onderzoek uitgevoerd door de BGMK (Belangenverdediging van Gescheiden Mensen en hun Kinderen, www.bgmk.org)

Ipad Air Aankoop Kan Liefde Van Uw Kind Versterken

Ipad Air Aankoop Kan Liefde Van Uw Kind Versterken

Apple Belgie is zich bewust van de trend en heeft een nieuwe advertentiecampagne, gericht op de gescheiden ouder-markt die tot nu toe zeer effectief blijkt te zijn.

Van alle iPad’s verkocht in Belgie, 75 procent is gekocht door vaders met een gelimiteerd omgangsrecht of moeders die willen dat hun kinderen op zijn minst doen alsof ze hun nieuwe stiefvader niet haten.

Gezinstherapeuten waarschuwen tegen de verleiding om ‘liefde of genegenheid te kopen’, een trucje vaak gebruikt door een van de ouders die verantwoordelijk is voor de breuk van het huwelijk of een van de ouders die zich schuldig voelt omdat ze een nieuwe partner hebben.

Kinderen van de natie waarschuwen ook voor de gevolgen als hun ouders het trucje niet te proberen :.

” Toen mijn ouders uit elkaar gingen , was ik echt boos op hen beiden , maar ik denk dat de nieuwe iPad Air me zal toestaan ​​om een van hen weer lief te hebben “, aldus Karel Vermeersch , een 14jarige uit Gent. “De vraag is, wie wil het meeste liefde en genegenheid krijgen van mij ? “

12-jarige Marloes Vandewalle, voegde eraan toe: “Toen mijn moeder mijn vader verliet vorig jaar, kocht ze me een iPhone, maar nu besef ik dat het mij niet voldoet. Al die tijd heb ik haar gewoon ‘beperkte 3G liefde‘ gegeven, maar wat ik echt nodig heb is ‘full-spectrum  4G Ipad Air liefde‘. “

“Of ik kan terug mijn kamer in brand steken,” zei ze, ‘Het is haar keuze.”

Liefde is echter niet de enige motivateur. Sommige kinderen wijzen erop dat een iPad Air aankoop kan aanleg geven tot de Integrale Eenheid van het Gezin.

Mijn stiefvader, Frank, is een soort van een eikel, dus ik kan mezelf niet zien om ooit een gevoel te hebben voor hem“, aldus Leentje Declerck, een 14 -jarige uit Brugge, “Maar ik zie mezelf hem ‘Papa‘ noemen. Hij is een beetje wanhopig, dus ik denk dat €600 de moeite waard zal zijn voor hem.”

Hier in Nieuwpoort,12 -jarige Linda Dekeyser heeft een meer direkte boodschap:

“Toen mijn vader verhuisde, koos ik de kant van mijn moeder, ” zei ze.” Maar als mijn vader dit leest , wil ik dat hij weet dat ik mijn gedachten kan veranderen zo snel als hij zijn credit card uit zijn portefeuille kan halen. Maar hij moet nu handelen. Mijn aanbod van liefde en genegenheid is beperkt!