Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Huwelijksdrama in Nieuwpoort! Prachtige Bruidsmeid Gearresteerd Op Verdenking Van Diefstal

Huwelijksdrama in Nieuwpoort! Prachtige Bruidsmeid Gearresteerd Op Verdenking Van Diefstal


Bruid laat bruidsmeisje arresteren voor diefstal

Bruid laat bruidsmeisje arresteren voor diefstal

Nieuwpoort. Emotionele scenes speelden zich af vandaag voor de ingang van de OLV Kerk te Nieuwpoort toen 24jarig bruidsmeisje Vanille Degrootte gearresteerd was op vedenking van ‘ de speciale dag te stelen van 27jarige bruid Maria Vanpeethegem.

Vanille Degrootte, een echt mooie vroiw en prachtig bruidsmeisje voor de trouwdag van haar vriendin Maria, de bruid, had alle ogen van de huwelijkscongregatie op haar mooie benen en borsten gevestigd wat resulteerde in een melt-down voor de bruid daar ze geen aandacht kreeg en zodus de Politie belde om Vanille te arresteren daar ze ‘haar speciale dag en haar show had gestolen.

‘Ik zag het al aankomen het moment dat Vanille uit de wagen stapte, haar benen, en borsten en haar ranke nek, het was net alsof ze over de grond zweefde..Iedereen was gewoon verstomd en niemand zag de bruid uit de wagen komen, daar alIe ogen op Vanille gericht waren! Ik zei tegen mijn vrouw , u kunt het haar vragen…. Jawadde, lang geleden dat ik dat zo’n mooie vrouw gezien heb!” deelde een gast mee met NN.

27jarige bruid Maria Vanpeethegem.

27jarige bruid Maria Vanpeethegem.

De politie arriveerde enkele minuten later en Vanille werd meteen gearresteerd op verdenking van ‘de speciale dag te stelen’! Vanille begon meteen haar ontschuld te betwisten maar bruid  Vanpeethegem verzekerde de agenten dat ze meer dan genoeg bewijs had en dat Vanille precies wist wat ze van plan was toen ze die mooie jurk uitgekozen had in de bruidswinkel.

Ondanks het rumoer en het vanzelfspreked geroddel dat bruid Maria eigenlijk zelf de jurk had uitgekozen voor Vanille die haar zachtglooiende contours eigenlijk niet pasten, bleven alle genodigden en passerende nieuwsgierigen met hun mond open te druilen over de prachtige verschijning van Vanille, die zeker niet uit Antwerpen afkomstig is.

Nieuwpoort Nieuws probeerde de Vanpeethegem te contacteren maar de bruidegom deelde mee dat ze te neer geslagen was daar haar 4 ex-BF’s die ze ook uitgenodigd had, enkel maar oog hadden voor Vanille.