Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Hondeigenaar zeer kieskeurig over plaats waar hond poepje laat!

Hondeigenaar zeer kieskeurig over plaats waar hond poepje laat!


Een vakantieganger die gisteren met zijn hond aan het wandelen was op het strand van Nieuwpoort om te profiteren van de verse zeelucht heeft opnieuw bevestigd dat alleen het beste zand goed genoeg is voor zijn hond Rocky als hij een poepje moet doen.

Blondeel, een toerist met een vakantieappartement in Nieuwpoort, bevestigde dat Rocky overal rondsnuffelt vanaf het moment ze het appartement verlaten om een wandeling te maken die als doel heeft om de perfekte plaats te vinden om zijn behoefte te doen.
De dagelijkse wandeling die soms meer dan 20 minuten kan duren vooraleer Rocky een accepteerbare en bevredigende zone vindt, vertrekt vanaf de zeedijk ter hoogte van het Hendrikaplein naar het Loodswezen en terug en biedt weining of geen beschikbare plaatsen die vrij zijn van faeces van andere honden en overblijfselen van Rocky’s eerdere gedeponeerde poep.

Lees ook:Ik vlieg beter wanneer ik gedronken heb! – Piloot Tom Verstraete uit Nieuwpoort Bad

“Niet elke zandkorrel op het strand en steen op de zeedijk is waardig van Rocky’s faeces, en weet je, misschien is Rocky ook een beetje verlegen en houdt hij er niet van als mensen hem aanstaren wanneer hij een drol moet laten; je kunt dat zien aan de manier hji recht voor zich kijkt als hij begint te schijten.  Het is net alsof hij dan denkt dat niemand hem ziet.”  bevestigde Blondeel terwijl Rocky indiceerde dat hij ‘er klaar voor was’ door de poephouding aan te nemen , alvorens  te besluiten om een beetje verder te lopen en te plassen tegen een strandcabine.

“Ik heb mijn hondje aardig getraind, maar ik ga me niet bemoeien met de wijze waarop hij zijn behoeften doet. Ik stoor me er niet aan. Rocky heeft een rare poephouding. De meeste honden gaan zitten, doen een poep op een plek en lopen dan verder. Rocky niet, die gaat zitten, begin te poepen en gaat dan een beetje rondlopen tijdens het poepen. Hij heeft een goede poep volgens mij en ook geen last of zo, denk ik. Hij doet dit al vanaf dat hij klein is.”

“Kijk, ik begrijp dat het vervelend kan zijn, maar het is alsof hij zegt ‘als ik moet , dan moet ik‘, zei Blondeel terwijl Rocky afscheid nam van nog een andere bijzonder aanzienlijke semi-zachte drol -die zelfs voor een hond met de grootte van Rocky indrukwekkend was in omvang- tot grote frustratie van andere wandelaars.