Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Hondeigenaars Die Koekjes Balanceren Op De Neus Van Hun Hond Brengen Onheroepelijke Psychologische Schade Aan

Hondeigenaars Die Koekjes Balanceren Op De Neus Van Hun Hond Brengen Onheroepelijke Psychologische Schade Aan


Balanceren van koekjes op neus van uw hond kan onheroepelijke schade aanbrengen

Balanceren van koekjes op neus van uw hond kan onheroepelijke schade aanbrengen

Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen dat een vrouw uit Nieuwpoort 184 FB likes heeft gekregen na ze een foto van haar hond Redgy die een hondekoekje balanceerde op zijn neus publiceerde op Facebook.

Redgy, een 4jarige Mastief die uiterst geconcentreerd naar het koekje -dat geplaatst was door zijn baasje op zijn neus-  aan het kijken is ,is duidelijk zichtbaar in de foto, wachtend op het bevel van zijn gruwelijke eigenaar om zijn pre-wandeling koekje te mogen eten .

42-jarige Vandezande kwam op met het ‘leuke idee’ voor de foto na ze een gelijkaardige foto had gezien op een populaire FB pagina , is er zich echter totaal onbewust van wat de psychologische en emotionele gevolgen  kunnen zijn voor Redgy, veroorzaakt door haar akties, alhoewel ze er was van bewust dat Redgy een oncontroleerbare reaktie heeft wanneer het tot Pedigree Chum Hondekoekjes komt.

Vooraanstaande hondekenners en dierepsychologisten zijn ervan overtuigd dat het balanceren van koekjes op de neus van uw hond geen enkele meerwaarde voor de hond heeft en is alleen maar voor het egoistisch amusement van de hond eigenaar.

Wat uw hond eigenlijk voelt op dat moment kan in menselijke termen vergeleken worden met een automatische verkoopsmachine die weigert uw Marsbar of Cappucino te geven..

Als u dat ooit meegemaakt heeft, dan voelt u eigenlijk slechts 10℅ of de emotionele stress wat uw hond doormaakt . aldus  DR Cazier

We hebben de Dierebescherming al gevraagd om dit toe te lichten in de Nationale Pers, maar zover is de Pers niet te geinterreseerd in deze schandelijke praktijken.

Een Vriend Facebook gebruiker van Vandezande commenteerde op de Foto van Redgy:

‘tis toch wel een beetje gruwelijk en smerig van je om dat te doen met je hond’

Waarop Vandezande reageerde , Ja ik weet het ,lol