Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Hollywood Filmster Marilyn Monroe ,92, Overleden !

Hollywood Filmster Marilyn Monroe ,92, Overleden !


Hollywood Filmster Marilyn Monroe ,92, Overleden !

Hollywood Filmster Marilyn Monroe ,92, Overleden !

HOLLYWOOD filmicoon en zanger Norma Jean Baker aka Marilyn Monroe, die vooral bekend was voor haar rollen in films zoals ‘Some Like It Hot’ en ‘Monkey Business’, overleed vorige nacht in haar huis in East Florida, aldus een bron van NN

The Associated Press meldt dat Monroe stierf na een gevecht met een korte ziekte, waarbij ze haar drie kinderen achterliet, Jack, Robert en Jean, die volgens onze bron aanwezig waren op het moment van haar overlijden.

Give a girl the right pair of shoes and she’ll conquer the world.   NJB

Ze stopte in 1962 met haar rol als Marilyn Monroe en schreef vervolgens inspirerende citaten voor de kost en werkte als copywriter voor enkele van de grootste wenskaartbedrijven ter wereld.

In 2004 sloot Norma een multimiljoen euro deal met het internet om inspirerende Marilyn Monroe-quotes en memes te schrijven, die nog steeds in omloop zijn.

Lees Ook:  €20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

Duizenden Facebook- en Instagram-pagina’s staan ​​voor sluiting en enorm banenverlies, omdat de dood van Monroe betekent dat er een aanbodstekort zal zijn in de inspirerende citaatmarkten.

“Mama vond het leuk om die citaten te schrijven en de reacties te lezen die ze in de commentaarsecties kregen”, herinnerde zoon Jack zich vanochtend in een interview met NN
“Ze zal heel erg gemist worden door iedereen die van haar en haar werk hield”.

Marilyn Monroe zal naast Nikola Tesla -haar man- worden begraven tijdens een privéceremonie in New York.