Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce Latte

Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce Latte


Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce latte

Hipster in ziekenhuis na het drinken van te hete Vanille Dolce latte

Berichten zijn aangekomen bij Nieuwpoort Nieuws dat een aangespoelde hipster uit Antwerpen lichte brandwonden op zijn lippen heeft opgelopen door een Vanille Dolce latte dat  werd geserveerd in een coffeeshop in Nieuwpoort Bad . De hipster mocht naar verluidt na 10 minuten het ziekenhuis verlaten . Medisch personeel zegt dat vanwege medische privacywetten geen andere informatie kan worden vrijgegeven dan dat de toestand van de patiënt stabiel was toen hij de spoedopname verliet.

Volgens interviews met andere patiënten die zich tergelijkertijd in het ziekenhuis bevonden, waren zijn lippen niet verbrand dankzij een overmatig gebruik van baardgel die ook zijn lippen bedekte, net zoals een soort van vaseline lippenbalsem waardoor fysieke schade en verdere medische verzorging werd voorkomen.

Naar verluidt vertelde Kim Kloets, een hipster uit Antwerpen maar wiens echte naam eigenlijk Kim Cloets is, de verpleegkundigen dat “niet alle verwondingen fysiek (sic) zijn..” en “ik ben er niet zeker van, maar mijn Safe Space werd waarschijnlijk ook geschonden door die onattente barista! Heb je iets voor mannen wiens hun Safe Space geschonden is? “

Hipster café eigenaar :.Dit is het soort shit dat we moeten stoppen.

Hipster café eigenaar :.Dit is het soort shit dat we moeten stoppen.

Volgens officiële politierapporten, die gelekt zijn door een anonieme bron aan  Nieuwpoort Nieuws, zei de beschuldigde barista dat hij de Nieuwpoortse aangespoelde hipster een Vanille Dolce Latte venti serveerde bestaande uit halfvolle melk (een kwart 1% vet, een kwart niet-vet) , één theelepeltje ruwe suiker, een wolkje vanillesiroop en drie kleine tussen-duim-en-wijsvinger toegebrachte sprinkeltjes kaneel.
De barista, in dienst bij de plaatselijke coffeeshop ‘Grindrz Cafe’, beweert ook dat de latte vente op dezelfde exacte temperatuur was geserveerd als de latte van elke klant: warm!

DE ordehandhavers van de zone westkust zeggen dat ze op dit moment geen plannen hebben om de barista te arresteren.

Andere hipsters zijn woedend over het incident en beweren dat dit slechts het meest recente incident is in een toename van persoonlijke Safe Zone inbreuken door onachtzame barista’s, iedereen die CIS is, politiekers, Rode Kruis-vrijwilligers en buschauffeurs.

Lees ook: De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Die Je Ooit Hebt Gezien

Een lokale hipster en sociale media-influencer die zichzelf Karel noemde, zei: “Ik geloof niet echt in labels, maar dit is duidelijk een daad van agressie die het resultaat is van eeuwenlange vrouwenhaatachtige attitudes.
Als deze barista een pijp rookte en luisterde naar meer post-current experimentele tribale funk muziek zoals de rest van ons, zou deze tragedie nooit zijn gebeurd. ”

Update: Op dit moment heeft de burgemeester van Nieuwpoort gezegd dat er geen plannen in de maak zijn om het hipsterprobleem aan te pakken, maar dat maatregelen getroffen zullen worden als het hipsterprobleem zich uitbreidt.

Tergelijkertijd hebben Gezondheids- en veiligheidsdeskundigen een duidelijke waarschuwing gegeven voor gerechten die in hipster restaurants en koffiehuizen worden geserveerd.
In het vernietigend rapport blijkt dat veel van de menu’s zo pretentieus zijn dat ze het zelfverdedigingssysteem van het lichaam kunnen activeren,
waardoor klanten onwillekeurig hun vingers in hun keel rammen en overgeven.

Ronkende namen van gerechten en salades zoals Langzaam Ontdooide ‘Ice Age’ Kabeljauw In Biologische Zeeanemoon Jus, en Zwezeriken Van Waterkonijn Op Een Bedje Van Met Goudblad Ingelegde Paardebloemcous-cous behoren tot de reguliere oorzaken van klachten. Uit het rapport blijkt ook dat klanten, naast recepten die extreme misselijkheid veroorzaken, vaak baardhaar in hun eten vinden van goedbedoelende maar stomme met tattoo bedekte hipster-koks .