Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Droog Nooit Natte Hash In Microwave, zegt Locale Nieuwpoortse Dealer

Droog Nooit Natte Hash In Microwave, zegt Locale Nieuwpoortse Dealer


Droog Nooit Natte Hash In Microwave, Waarschuwd Locale Jongen

Droog Nooit Natte Hash In Microwave, waarschuwd Jimmy Verneute

Na weken van stortregens en overstromingen die duizenden euro’s of hasj verborgen bij dealers in varieuze ‘stash plaatsen’  rond Nieuwpoort vernietiged heeft, dealers nemen nu hun toevlucht tot de magnetron – anders genaamd ‘de Microwave’- in een poging om een deel van hun investering terug te vorderen – maar dit is slecht voor de hash onthult een Nieuwpoortse jongen.

Lokale farmaceutische expert en filosoof  Jimmy Verneute vertelde Nieuwpoort Nieuws vandaag  de praktijk niet te proberen daar het ‘de knal uit de joint neemt!

Microwaving je hash is ruïneren van je hash…. dat is wat het doet , ” legde hij uit , terwijl hij  zijn Adidas trainings broek  in zijn sokken stopte . “Iedereen weet dat Je kan altijd zien wanneer hash is ‘genuked’ door de shitty kruimeltjes en de geur  “

De 22 -jarige , die zei dat hij werd onlangs gearresteerd was omdat hij een ‘headbut’ had gegeven aan  twee ‘security staff’ en ze in elkaar geslagen had aan de entree van de Infinity Lounge Club in Nieuwpoort in december laatst , adviseerde collega-groothandel-dealers  de hash uit te drogen op een natuurlijke wijze  om zo niet de kwaliteit te laten degraderen .

Ik ken veel dealers in and rond de stad die zich in dit bootje vinden met hun natte hash  “ zei hij. ” Als je het moet uitdrogen  laat het dan zitten op de centrale verwarming voor de week . Als je het ‘nuked’  je mag dan well net zo goed het in de prullenbak fucken .”

Jimmy schat dat in gans Belgie ten minste 3 miljoen euro aan illegale drugs zijn vernietigd in de recente overstromingen .

“Er zullen wel een aantal schedels gekraakt worden in de komende weken of zo” . ‘waarschuwde hij . “ De helft zou ik zo zeggen was op de pof en nu  kunnen die kerels dat niet terug betalen !

De heer Verneute adviseerd dealers ook om doorweekte hash te verkopen als het is en niet te proberen het te versnijden : “ Het beste dat je kan doen is je dope te verkopen voor de helft van de prijs . ” concludeerde hij .

Volg Jimmy Verneute op Twitter  @JimmyVerneute

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd