Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Grote Toename Van Idioten Die Rondrijden Met Hun Stomme Gezichten op Auto’s

Grote Toename Van Idioten Die Rondrijden Met Hun Stomme Gezichten op Auto’s


Grote Toename Van Idioten Die Rondrijden Met Hun Stomme Gezichten op Auto’s

Grote Toename Van Idioten Die Rondrijden Met Hun Stomme Gezichten op Auto’s

Het National Instituut voor Statistiek (NIS)  heeft vandaag cijfers bekend gemaakt die aantonen dat  een alarmerende toename van lachende imbecielen  rond rijden met hun stomme gezichten op  hun auto’s.

“Wij geloven dat de sprong in cijfers zijn direct in relatie met de opkomende Europese verkiezingscampagne die  aan de gang is over het hele land , en zal naar verwachting duren tot in de tweede helft van volgende maand .” deelde NIS press officier Stephan Moens met de politieke correspondent van Nieuwpoort Nieuws.

De debielen zijn ook gewapend met grote hoeveelheden folders met foto’s van hun onnozel kijkende gezichten met de woorden ‘ stemming ‘, en ‘ nummer 1 ‘ in de tekst .

” Elke dag nu is er een andere lachende prik die mij aankijkt van mijn vloer in de hal . ” zei  Jef Cassier . “Ik heb een bordje ‘ geen junk mail ‘ op mijn deur maar ze kunnen het niet laten om hun foldertjes door de letterboks te steken. ”

Politici, wanhopig op zoek naar een stuk van de Europese taart , insisteren dat de folders  niet echt troep of junkmail zijn, maar een essentieel werktuig van informatie die rechtstreeks  invloed heeft op de uitkomst van de huiseigenaren hun toekomst.

” Nou, het heeft mijn gezicht op het met wat tekst erbij , ” legt kandidaat Anke Vandermeersch uit . ” En we weten allemaal dat  er is niets beter dan een folder met een foto van een politicus om de kiezers  ervan te overtuigen om op hun te stemmen . Alles wat ik nu moet doen is achterover te leunen en wachten om die stemmen te zien in rollen  ”

De Europese verkiezingen zullen plaatsvinden op 22 mei 2014.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd