Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalden Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalden Mij Om Greta Thunberg Te Daten


Greta Thunberg Komt Aan In Lissabon voor Klimaatconferentie in Madrid.

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalde Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalde Mij Om Greta Thunberg Te Daten

UITGESPROKEN Scandinavische tiener Greta Thunberg heeft eindelijk beseft dat er meer in het leven is dan meedogenloos campagne voeren tegen klimaatverandering na het aangaan van een relatie met 26-jarige Jimmy Verneute uit Nieuwpoort die vroeger rondreed in een gecustomiseerde Honda Civic van het jaar 1998.

De vroegrijpe Zweedse Greta Thunberg bewees recentelijk dat ze een enorme minachting heeft voor wereldleiders toen ze gepassioneerde toespraken hield over wat zij zag als de voortdurende vernietiging van de planeet voor winst, terwijl ze miljoenen aanzette om deel te nemen aan een wereldwijde beweging tegen kapitalisme en door de mens veroorzaakte klimaatverandering,…. tot dat ze Jimmy Verneute uit Nieuwpoort ontmoette.

‘ Een paar maanden geleden, in Februarie, was ik aan het cruisen op de kustweg , richting Oostende en ik had geen benzine meer en ook geen geld om benzine te kopen’. zuchtte Jimmy Verneute.’ Ik parkeerde mijn wagen op de pechstrook en uit het niets verschenen twee guur-uitziende figuren. Eerst dacht ik dat het een paar nieuwe flikken waren van Politiezone Westkust die me – zoals altijd- volgden maar die gedachte verdween snel aangezien die twee mannen me vertelden dat ze niets te maken hebben met zulke ventjes…   Die twee mannen waren van de Belgische Staatsveiligheid.

Lees Ook Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek

‘Ze blindeerden me en gooiden me in hun wagen en twee uur later bevonden we ons in de kelders van de Belgische Petroleum Federatie in de Avenue des Arts 39 in Brussel.’

‘Kapitalisten en wereldleiders konden het tij van de internationale erkenning van Greta Thunberg voor haar milieuactivisme niet keren en hoopten dat Greta Thunberg uiteindelijk zou bezwijken aan haar hormonen en haar aandacht zou richten op mij, mijn charmes en mooie jurken.

‘Ze wilden en eistten van mij dat ik Greta Thunberg versierde. Ze gaven me €50.000, een nieuwe wagen, een kilo weed en 50gram MDMA en ze brachtten me naar een hotel. Ik herinner me die dag nog heel goed, het was de 19de Februarie 2019

‘OP de 21st Februarie 2019 ging ik meestappen in de mars tegen klimaatverandering en zette mijn plan om Greta Thunberg te versieren in aktie! Mijn modus operandi was simpel: eerst een stokje steken in de vriendshap tussen Anuna Dewever, Kyra Gantois en Gretatje en dan gewoon mijn natuurlijke charmes laten werken.  Vanzelfsprekend werkte dit aangezien ik onweerstaanbaar ben en diezelde avond gingen Greta en ik uit naar La Demence in Brussel.  Sedert die nacht in dat hotel in Brussel zijn we een koppel.’

‘Het is nu meer dan 20 dagen dat ik Greta niet gezien heb. Wanneer ze belt via haar satelitephone noemt ze me Min älskade hjärtanskärik en ik noem haar Minimouskous. Ik kan niet wachten om haar te omhelzen wanneer ze aankomt in de haven van Lissabon in een paar uren.’

Lees ook D-Day Veteraan uit Nieuwpoort: Als je TV programmas ziet zoals Expeditie Robinson en Jeremy Kyle, dan weet je dat het allemaal de moeite waard was!

“Toen we bewijs hadden dat Verneute  Greta Thunberg aan het daten was ging al haar gepraat over koolstofvoetafdrukken regelrecht uit het raam”, deelde een lid van het G20-comité voor klimaatverandering in Madrid mee met Nieuwpoort Nieuws. “We weten dat we miljoenen hebben uitgegeven om jonge mensen te overtuigen om niet naar Greta Thunberg te luisteren, maar nu willen we dat terugdraaien; luister naar Greta Thunberg, ze begint eindelijk logisch te redeneren.”