Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Goedele Liekens: Scheer als je wilt dat hij je dáár lekt !

Goedele Liekens: Scheer als je wilt dat hij je dáár lekt !


Goedele Liekens: Als je wil dat hij je dáár lekt, dan moet je je maar scheren!

Goedele Liekens: Als je wil dat hij je dáár lekt, dan moet je je maar scheren!

In onze rubriek Lifestyle-Opinie geven wij graag het woord aan mensen die het eigenlijk niet verdienen, maar enkel voor vandaag maakt onze hoodfredacteur een uitzondering op de regel door sexuologe en slaapkamergodess Goedele Liekens aan het woord te laten.

Hallo jij daar lekker stuk!  Goedele Liekens hier exclusief op Nieuwpoort-Nieuws.be ! Wat zien jullie dames er allemaal geil uit vandaag!

Goede minnaars worden niet gemaakt, maar ontstaan uit een samenspel tussen man en vrouw of heden ten dage uit andere combinaties en daarom zou ik jullie dames echt aansporen om je dáár te scheren als je wil dat hij je dáár lekt.

Het kan best wat tijd in beslag nemen om jezelf te scheren als je dat nog niet hebt gedaan of als je gewoon sporadisch scheert en daarom adviseer ik je te scheren als je wilt dat hij je dáár lekt.

Stel je de stress voor die je partner ondergaat door de hele week te werken en zich uit te sloven voor jullie zodat jullie geile meiden met zijn creditcard kunnen gaan winkelen. …
En dan je man confronteren in bed ongeschoren? Hoe durf je? Scheren NU!

Het eerste noodzakelijke inzicht is dat je verstaat dat je hem hiermee nog meer onnodig zwaarder belast als  je niet scheert. Erkenning is de eerste stap in ‘genezing’! Scheren Dus!.

Lees ook Mannenborsten : Van cupmaat A naar cupmaat D in 2 weken. Gratis Gids

Sommige mannen zijn niet veeleisend, maar je kunt toch niet verwachten van je man of sex-vriend dat hij het leuk zal vinden als die krullige haartjes in hun keel of tussen hun tanden blijven steken als ze je dáár lekken als je dáár niet geschoren hebt. Scheren Nu!

Net zoals prostitutie is het een eeuwenoud probleem en voor jezelf zal het minder of niets uitmaken, maar voor hem zal het veel uitmaken, zoveel is duidelijk! Als vrouw heb je ontzettend veel vel en plooien dáár beneden en ik ken nochtans geen mannen die graag dáár lekken als het overwoekerd is met haar. Denk maar eens gewoon na over de hygienische redenen waarom je je dáár moet scheren. Scheren DUS!

Mijn advies is simpel: Als je wil dat hij je dáár lekt, dan moet je je dáár maar scheren.

Als je vragen hebt over hoe je moet scheren dáár , bezoek dan mijn website goedele.be  met allerlei tips over hoe je dáár kan scheren.